Sid Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jak ktoś ma to niech zrobi tak: 1.Wpisz nowe zdarzenie - obojętnie jakie. 2.Wyłącz telefon przed wykonaniem zdarzenia (jakas 1-2min.) 3.Poczekaj aż czas zdarzenia minie 4.Sprobuj wlaczyc telefon Ja nie moge wtedy wykonac pkt 4 - wlacza mi sie calu bialy ekran i ikonka bateryjki - i musze akumulatorek wyciągać... Chce sprawdzić czy ten bug tylko u mnie jest czy u wszystkich... Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 umnie wszystko SI 8) masz pewnie jakies kiepske oprogramowanie wiec oddaj go na gwarancje jezeli jeszcze tego nie zrobiles i oni ci pewnie jakies nowsze oprogramowanie zapodadza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Wiem - pisałem do SE i tak mi odpisali - a na razie mi sie niechce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...