Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Terminator 3 -widzial ktos ??

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsze primo WYPAS !!!

wczoraj bylem na prapremierze :) miodzio ( premiera w przyszly piatek )

zajebiste efekty, Arnoldzik stary ale jary

podreperowali go silikonem i wyglada jak mlody BOG :!: :!:

Polecam kazdemu :!:

nie to co Matrix 2 :? - syf , wiecej reklamy niz to wszystko warte

150 $$ktore kosztowal Terminator nie poszly w bloto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no film wypasik, szczegolnie ostatnie 40 minut, arni z trumna tez fajnie wygladal albo babka terminator (sztuczne powiekszanie piersi :P ale matrix 2 tez byl spoko wg. mnie, szczegolnie scena poscigu na autostradzie (zajebiscie dynamiczne ruchy kamery) , a tak wogole to oba filmy mi sie podobaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dopiero idę w ten piątek ide do multikina bilet już zamówiony 8) aha dziwna rzecz kiedy zamawiałem bilet (telefonicznie) to wszystkie miejsca były wolne nik nie zamówił przedemną biletu :?

P.S. W jakich kina były puszczane przed premierowe pokazy bo w myltikinie nie robią czegoś takiego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dopiero idę w ten piątek ide do multikina bilet już zamówiony 8) aha dziwna rzecz kiedy zamawiałem bilet (telefonicznie) to wszystkie miejsca były wolne nik nie zamówił przedemną biletu :?

P.S. W jakich kina były puszczane przed premierowe pokazy bo w myltikinie nie robią czegoś takiego :(

Bo sporo osób już dawno go oglądało, zwłaszcza, że od paru tygodni jest już prawie DVD-rip.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem najlepszy terminator :)

Pierwsze 15 min OWNZ :)

Humor arniego w tej czesci miazdzy niewasko, no i nie wolno zapomniec o kobiecym niszczycielu ktory z gracja oraz kamienna mina wspolnie co sie da ( BTW to strasznie gadatliwy byl ten typ terminatora ) :E

POLECAM :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladnolem jakies 20min temu :D film ok fabula troche dziecinna :D film miejscami nudny ale to chyba przez urok pani TX.. :D ogolnie spoko film jak na te zza oceanu... choc np. Transport czy Za szybcy za Wściekli (tu Eva Mendes ehh ;) podobało mi sie bardziej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu

nie sa wcale takie dobre, ale to prawda, trzymają w napięciu. A terminator 3 jest nawet spoko, chociaz koncówka mnie rozwalila. Joz napewno nie bedzie 4, szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu

nie sa wcale takie dobre, ale to prawda, trzymają w napięciu. A terminator 3 jest nawet spoko, chociaz koncówka mnie rozwalila. Joz napewno nie bedzie 4, szkoda.

I tu sie mylisz bo 4 część jest już w przygotowaniu patrz "Film" numre chyba lipcowy... ten z terminatorem na okładce

al Schwarzenegger jush tam ine zagra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu sie mylisz bo 4 część jest już w przygotowaniu patrz "Film" numre chyba lipcowy... ten z terminatorem na okładce

al Schwarzenegger jush tam ine zagra

chyba ze dostanie 20% z wplywow to pewnie sie skusi tera musi ciułac kazdy grosz na kampanie wyborcza :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi