..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 pierwsze primo WYPAS !!! wczoraj bylem na prapremierze :) miodzio ( premiera w przyszly piatek ) zajebiste efekty, Arnoldzik stary ale jary podreperowali go silikonem i wyglada jak mlody BOG :!: :!: Polecam kazdemu :!: nie to co Matrix 2 :? - syf , wiecej reklamy niz to wszystko warte 150 $$ktore kosztowal Terminator nie poszly w bloto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no zajebisty film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 K......Dałem identyczny post 2 lipca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no film wypasik, szczegolnie ostatnie 40 minut, arni z trumna tez fajnie wygladal albo babka terminator (sztuczne powiekszanie piersi :P ale matrix 2 tez byl spoko wg. mnie, szczegolnie scena poscigu na autostradzie (zajebiscie dynamiczne ruchy kamery) , a tak wogole to oba filmy mi sie podobaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a ja dopiero idę w ten piątek ide do multikina bilet już zamówiony 8) aha dziwna rzecz kiedy zamawiałem bilet (telefonicznie) to wszystkie miejsca były wolne nik nie zamówił przedemną biletu :? P.S. W jakich kina były puszczane przed premierowe pokazy bo w myltikinie nie robią czegoś takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja też czekam aż będzie w kinach chciaż w avi to ,już go mam chya ze 3tygodnie ale piewszy raz to wolę w kinie obejżeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 :) ja juz bylem 25/07 na T3 (przedpremiera) Naprawde mi sie podobal ten film, a zadko ostatnio wychdoze tak zadowolony z kina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a ja dopiero idę w ten piątek ide do multikina bilet już zamówiony 8) aha dziwna rzecz kiedy zamawiałem bilet (telefonicznie) to wszystkie miejsca były wolne nik nie zamówił przedemną biletu :? P.S. W jakich kina były puszczane przed premierowe pokazy bo w myltikinie nie robią czegoś takiego :( Bo sporo osób już dawno go oglądało, zwłaszcza, że od paru tygodni jest już prawie DVD-rip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 rip to nie to samo co w kinie :) dzwiek Dolby Digital Surround EX DTS - to mowi samo za siebie :) z tego co wiem to wczoraj byl pierwszy pokaz w Polsce wiec jak ktos mogl to wczesniej widziec w kinie :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 film dobry :) to juz 3 temat o t3 :P z czego jeden juz wylecial :D wiec uwazajcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Moim skromnym zdaniem najlepszy terminator :) Pierwsze 15 min OWNZ :) Humor arniego w tej czesci miazdzy niewasko, no i nie wolno zapomniec o kobiecym niszczycielu ktory z gracja oraz kamienna mina wspolnie co sie da ( BTW to strasznie gadatliwy byl ten typ terminatora ) :E POLECAM :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 film dobry :) to juz 3 temat o t3 :P z czego jeden juz wylecial :D wiec uwazajcie ;) oooo :) nie popatrzylem :) ale nie widze zadnego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 film dobry :) to juz 3 temat o t3 :P z czego jeden juz wylecial :D wiec uwazajcie ;) oooo :) nie popatrzylem :) ale nie widze zadnego :?:arrow:K......Dałem identyczny post 2 lipca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Tak jak wyżej- do oporu się ludzie rozpisali na temat tego filmu. Wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 niezła rozpierdziucha :) czekam teraz na 4 część Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jeszcze nie wykopali :lol: no no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jeszcze nie wykopali :lol: no no Lepiej napisz ile dałeś w łapę moderatorom? :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ogladnolem jakies 20min temu :D film ok fabula troche dziecinna :D film miejscami nudny ale to chyba przez urok pani TX.. :D ogolnie spoko film jak na te zza oceanu... choc np. Transport czy Za szybcy za Wściekli (tu Eva Mendes ehh ;) podobało mi sie bardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 za szybcy i wscielki sa bez fabuly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 widziałem z 2 tygodnie temu i zgadzam sie z tą recenzją http://www.film.warka.pl/prace/terminator_3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hmmm a ja przy nim usnalem ale mam divxa kinowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 widziałem z 2 tygodnie temu i zgadzam sie z tą recenzjąhttp://www.film.warka.pl/prace/terminator_3.html Ja również zgadzam się z tą recenzją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 T3.Rise.of.The.Machines.TC.SVCD-Replica bardzo ladna jakosc, w koncu :) www.vcdquality.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jak sciagne to sie podziele wrazeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 wczoraj obejrzełem i..... ZAJEBOZAAAAA!!!! 10x lepsze od masmixa 2 więc jak dla mnie dla fanoof dobrego sf to jest pozycja obowiązkowa... żegnam sie więc TALK TO THE HAND!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 "PIEKNA i BESTIA" Na filmie nie bylem ale trzeba bedzie sie wybrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu nie sa wcale takie dobre, ale to prawda, trzymają w napięciu. A terminator 3 jest nawet spoko, chociaz koncówka mnie rozwalila. Joz napewno nie bedzie 4, szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu nie sa wcale takie dobre, ale to prawda, trzymają w napięciu. A terminator 3 jest nawet spoko, chociaz koncówka mnie rozwalila. Joz napewno nie bedzie 4, szkoda. I tu sie mylisz bo 4 część jest już w przygotowaniu patrz "Film" numre chyba lipcowy... ten z terminatorem na okładce al Schwarzenegger jush tam ine zagra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 a jak juz jestesmy przy terminatorku i innych fajowych filmach, to polecam wszystkim kinomaniakom (to nie reklama na temat programu na tv 4) filmy rekrut i sekcja 8 (basic), oba wypasne i trzymajace w napieciu nie sa wcale takie dobre, ale to prawda, trzymają w napięciu. A terminator 3 jest nawet spoko, chociaz koncówka mnie rozwalila. Joz napewno nie bedzie 4, szkoda. I tu sie mylisz bo 4 część jest już w przygotowaniu patrz "Film" numre chyba lipcowy... ten z terminatorem na okładce al Schwarzenegger jush tam ine zagra chyba ze dostanie 20% z wplywow to pewnie sie skusi tera musi ciułac kazdy grosz na kampanie wyborcza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...