-Yamroz- Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Chyba na lekarzy i chirurgow, nawpierdalal sie za mlodu sterydow to teraz pokutuje mastah:D... Filmu nie widzialem ale jestem pewien ze nie przebije terminatora 2, to byl film nie do pobicia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 fakt T2 nie przebił http://film.onet.pl/0,0,781823,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja wlasnie ide oblukac terminatorka :D. Mam od 2 dni, a jeszcze nie obejrzalem, co sie ze mna dzieje? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wlasnie wrocilem z kina i kolejne rozczarowanie. T2 jest nie do przebicia. Komedyjke sobie zrobili. Tylko pani Terminator rzadzi :) Efekty spoko ale fabula.... szkoda gadac. Szykujmy sie na T4 bo tak wynika z zakonczenia ze bedzie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wlasnie wrocilem z kina i kolejne rozczarowanie. T2 jest nie do przebicia. Komedyjke sobie zrobili. Tylko pani Terminator rzadzi :) Efekty spoko ale fabula.... szkoda gadac. Szykujmy sie na T4 bo tak wynika z zakonczenia ze bedzie. Pozdro Dexter Też mam taką nadzieje. Ale raczej 4 część będzie Arnolda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Nie wiem co macie do T3. Ja bylem juz na nim 2 razy i ciagle mi sie podoba. fakt. Stracil na klimacie, zyskal na widowiskowosci. Ale jak widac tak musi(?) niestety byc. Patrz Matrix - Matrix 2. Co do 4 czesci to nie wiem czy jest sens. Bo co maja pokazac? Wojne? Bez sensu. Wlasnie chodzilo we wszystkich czesciach zeby nie dopuscic do Dnia Sadu. A teraz to juz bedzie naciaganie ponad miare. Poza tym Terminator bez Arnolda mija sie z celem, bo nikt go nie zastapi. Jak sam przyznal jest urodzony do tej roli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...