Skocz do zawartości
Sioux9

GF 4mx i Tvout -problem

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem dzisiaj na gieldzie kabelek s-vhs/chinch zeby podlaczyc mojego gf4 440 pixelview agp *8 do telewizorka. Jako ze to moj 1 kontakt z wyjsciem tv prosze o rade. Po podloczeniu na tv widze obraz z kompa ale jest czarno bialy i ledwo widzialny, pasek przez srodek ekranu. Probowalem kobinowac z ustawieniami ale caly czas jest to samo. Tv to nowiutki samsung wiec nie powinno byc problemu. Czy ktos wie czym to moze byc spowodowane?? z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuck, przeczytalem, inne posty i dalej mam lipe, podlaczalem przez video i dalej sa zaklocenia, nie wiem co jest grane.  :cry:

Zakłócenia mogą być od masy z kablówki (jeżeli masz gniazdka zerowane to tak się dzieje), poodpinaj magnetowid i telwizor od kablówki, jeżeli masz wierzę podpiętą pod teleizor to też ją odepnij od kablówki i zobacz czy dalej będziesz miał zakłucenia.

A z kolorem to może NTSC zmień na PAL, niektóre telewizory mają ręczny przełącznik systemu i sobie z tym nie radzą.

Acha filny oglądaj na 32bitach koloru.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc to znowu ja. Po kilku dniach kombinowania rece mi opadly. Kupilem przejsciowke chinch/scart i po podlaczeniu przez moj kabelek wogole nic nie ma na tv. Probowalem na 2 modelach, trilux rodzicow ma 2 eurozlacza i kupa nic to nie daje. Na moim samsungu jak juz pisalem w 1 poscie obraz jest czarno bialy chodz czasami wlaczaja sie na chwile kolory, przez srodek biegnie bialy pas( czyli obraz ulega zakloceniu) ale przez co, kablowke odlaczylem. Czy to wina kabla svhs/chinch, moze jest walniety, nie znam sie za bardzo na elekronice wiec lipa. Czy ktos umie mi dac jednoznaczna odpowiedz. Obecnie to moj najwiekszy zyciowy problem :lol: :lol: :lol: . pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...