palski Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Siedziałem sobie spokojnie przed kompem czytałem tweaka (nic poza tym niezwykłego nie robiłem) i nagle z nienacka reset 8O. Co to było :?: ktoś wie w co mogło być przyczyną, mam Win2k3. Dodam, że nigdy wcześniej cos takiego mi się nie zdażyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 moze kosmici? :) moze lisek cos kombinuje z hackuje z forum tweaka ;) realne: elektrownia, temperatura.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 palski mam pytanie offtopic, udalo ci się wyłaczyć w winie 2k3, to menu gdzie trzeba podać powód wylaćzania kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Temperatura chyba nie, bo na procku mam jakieś 43 stopnie, ale wersja z elektrownią jest możliwa. palski mam pytanie offtopic, udalo ci się wyłaczyć w winie 2k3, to menu gdzie trzeba podać powód wylaćzania kompa Zrobiłem tak jak jest opisane tutaj i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...