pablo163 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Witam Głowie sie jak zrobic z pc server gdy jest on podlaczony pod lan. Moze mi ktos pomoze mam juz program easyphp ale to nic nie daje dodam do katalogu ww pliki wpisze w wyszukiwarce moje ip i .... .! Otworzy strone ale bez plików. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 prosze obu uczestnikow tej dyskusji o wytlumaczenie o co sie rozchodzi ;) pablo163 jezeli chcesz zrobic serwer WWW to postaw na nim krasnala..... mi chodzi bez problemow na LAN i na iNecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 prosze obu uczestnikow tej dyskusji o wytlumaczenie o co sie rozchodzi ;) pablo163 jezeli chcesz zrobic serwer WWW to postaw na nim krasnala..... mi chodzi bez problemow na LAN i na iNecie ;) Noose to co ParanoiK napisal (RTFM) znaczy "Read The Fucking Manual" :] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 dzieki ;) o tym nie wiedzialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...