Skocz do zawartości
tomcyk

co Wy na tom kierownice?

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem kierownice Media-Tech model MT-160 wszytko ladnie wygladalo wykonanie niepowiem ładna kierownica + "pedaly"+drażek zmiany biegow przyczepiane za pomoca przylepców. Niby byl Forec cos tam w zeczywistosci tylko leciutko drżał nie mozna bylo jej z kalibrowac (niby automatycznie podczas pruby kalibracji zwiech win).A w grach sprawdzala sie bardzo slabo w Colinie 2.0 tragiedia.Podsumowujac ja z doswiadczenia odradzil bym zakup tej kierownicy za te 99 zl ja stracilem na swojej 150 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kierownica powinna miec ksztalt kola (jak w wiekszosci samochodow).

Ta bardziej mi przypomina stery z jakiegos odrzutowca ;)

Jak kupowac to cos dobrego. Logitech ew. Saitek jak mowil Zoltar. Kiedys bawilem sie kierownica dobrej firmy (nie pamietam jakiej). Wiem ze bylo logo ferrari na fierownicy. FF byl tak silny, ze mi listwy z biurka uszkodzilo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kierownica powinna miec ksztalt kola (jak w wiekszosci samochodow).

Ta bardziej mi przypomina stery z jakiegos odrzutowca ;)

Jak kupowac to cos dobrego. Logitech ew. Saitek jak mowil Zoltar. Kiedys bawilem sie kierownica dobrej firmy (nie pamietam jakiej). Wiem ze bylo logo ferrari na fierownicy. FF byl tak silny, ze mi listwy z biurka uszkodzilo ;)

ta ze znaczkiem ferrari to thrustmaster lub guilemont modena.

co do tego mediatecha to w realu jest obecnie po 80zl i w dotyku jest tak gowniany, ze az szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi