tomcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2540 powoli zaczynam szukać i nei wiem co to jestw ogóle...cena atrakcyjna , ale co za tym idzie????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Cena niezła nawet super ale ja już sie naciełem na taniej kierownicy :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 fajna, brum brum brum uwazaj zebys w slup nie walną :) tak naprawde wiecej czasu bedziesz ja naprawial niz sie nagrasz brum brum!!!!!! PIPIP JEB! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Lepszy Saitek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nie polecam produkty Mediatecha maką fatalna jakość wykonania. Mialem mysz M-tech a sąsiad głosniki 2.1, wiec wiem co mówie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mialem kierownice Media-Tech model MT-160 wszytko ladnie wygladalo wykonanie niepowiem ładna kierownica + "pedaly"+drażek zmiany biegow przyczepiane za pomoca przylepców. Niby byl Forec cos tam w zeczywistosci tylko leciutko drżał nie mozna bylo jej z kalibrowac (niby automatycznie podczas pruby kalibracji zwiech win).A w grach sprawdzala sie bardzo slabo w Colinie 2.0 tragiedia.Podsumowujac ja z doswiadczenia odradzil bym zakup tej kierownicy za te 99 zl ja stracilem na swojej 150 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dla mnie kierownica powinna miec ksztalt kola (jak w wiekszosci samochodow). Ta bardziej mi przypomina stery z jakiegos odrzutowca ;) Jak kupowac to cos dobrego. Logitech ew. Saitek jak mowil Zoltar. Kiedys bawilem sie kierownica dobrej firmy (nie pamietam jakiej). Wiem ze bylo logo ferrari na fierownicy. FF byl tak silny, ze mi listwy z biurka uszkodzilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 hmmmm Media-Tech zbyt duza renoma to ta firma sie niecieszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Z wyglądu niezła ale jak będzie się zachowywac po kilku zakrętach to niewiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dla mnie kierownica powinna miec ksztalt kola (jak w wiekszosci samochodow). Ta bardziej mi przypomina stery z jakiegos odrzutowca ;) Jak kupowac to cos dobrego. Logitech ew. Saitek jak mowil Zoltar. Kiedys bawilem sie kierownica dobrej firmy (nie pamietam jakiej). Wiem ze bylo logo ferrari na fierownicy. FF byl tak silny, ze mi listwy z biurka uszkodzilo ;) ta ze znaczkiem ferrari to thrustmaster lub guilemont modena. co do tego mediatecha to w realu jest obecnie po 80zl i w dotyku jest tak gowniany, ze az szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mediatech - totalny shit. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...