kisiel02 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 mam problem z odtwarzaniem filmow divx na zmodowanej karcie radeon 9500 na 9700. W programach do odtwarzania pojawia sie szachownica na ekranie ale w grach benchmarkach tego nie ma i jak odtwarzam filmy winampem tez nie ma.Bardzo prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 No dobra ale jak wrócisz do 9500 to też masz "szachownice" ? Wszystkie filmy ci się kaszanią ? Moze masz cos w playerze popieprzone :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zainstaluj system na nowo-a powinno pomóc na 95% Winamp chodzi dobrze bo niekorzysta z tych plików co WMP czy AllPLayer itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 :arrow: jaki mod zasotosowales: software czy hardware? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 modowałem karte sterami omegi no i własnie myslałem zeby system od nowa zainstalowac bo przedtem miałem 9000pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...