soultaker Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Chyba to odpowiedni dział :) Bo napewno znajda sie tu ludzie, ktorzy beda mogli mi pomoc 8) Prosze :!: Nie. Blagam :wink: niech mi ktos na jakims serverku zalozy shella, na ostatnego jakiego mialem u qmpla na sdi poszed k-line i teras mecze sie biedny mIRCem (wstyd sie pshyznac) dotego +ir :? na platne konto mnie poprostu nie stac :oops: wiec zwracam sie do Was o pomoc :wink: Nie mam duzych oczekiwan co do konta :roll: quota 2mb, 2 procesy (bx + bnc) + screeny dla nich, nic wiecej, nie bede stawial zadnych botow itp uciazliwych rzeczy. Jesli znajdzie sie jakis dobrodusznik to proshe na privie 8) Z gory dzieki 8) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 da sie zyc bez irca, dostales wlasnie szanse pozbycia sie tego nalogu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Za pozno. Gdybym nie byl uzalezniony to bym nie prosil o shella, a tymbardziej o posty w stylu Twojego (bes urazy) 8) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Za uzalerznienie sie placi. Tak to juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nie koniecznie :wink: Jednak mysle she ktos sie znajdzie kto mi pomoze a nie tylko skomentuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Poszukaj darmowego. Swego czasu było ich sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Oj strasznie duzo stronek zwiedzilem w poszukiwaniu takowego, bez rezultatu, (jak juz znalazlem konto to okazywalo sie ze nie ma dostepu przez ssh badz zablokowany jest BX itp) dlatego tweak jest ostatna nadzieja - tu zawsze znajdowalem pomoc wiec licze ze i tym razem sie uda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Nie rozumiem w czym problem. 3 link choćby. http://www.google.com/search?q=free+shell+...=utf-8&oe=utf-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Znam te strony a te providers list to jest wypas... sprobuj na ktorejkolwiek zalozc konto :roll: Kazda z nich albo juz nie zaklada darmowyc kont, albo server nie dziala albo costam innego i w sumie nigdze nie da sie za freeko zalozyc... niestety. Widze ze czesto korzystasz z google ja uzywam czegos takiego jak Google Toolbar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ... Widze ze czesto korzystasz z google ja uzywam czegos takiego jak Google Toolbar Nie powiedzane ze ParaoniK korzysta z IE bo naprzyklad na Mozilli i Operze nie dziala :[ Darmowy shell... www.cyberspace.org chyba taki adres byl, ale nie pamietam ile miejsca dawali. Zawsze mozesz sobie sprawdzic. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Używam w operze i działa bezbłędnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ... Widze ze czesto korzystasz z google ja uzywam czegos takiego jak Google Toolbar Nie powiedzane ze ParaoniK korzysta z IE bo naprzyklad na Mozilli i Operze nie dziala :[ Używam w operze i działa bezbłędnie. Jak widzisz dziala 8) Darmowy shell... www.cyberspace.org chyba taki adres byl, ale nie pamietam ile miejsca dawali. Zawsze mozesz sobie sprawdzic. Cyberspace = Grex odwiedzalem ta stronke wczesniej... niestety na glownej stronie o shellach jest wzmianka There are important limitations to Grex accounts, which you should note before you get your account. Outgoing internet access is blocked for free accounts. So you won't be able to use telnet, ftp, or irc Ale dzieki za zainsteresowanie. Na szukaniu free shella spedzalem po kilka godzin dziennie :? bezskutecznie... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Troche uwagi i nie pali sie gaf . http://www.google.com/search?q=free+shell+...=utf-8&oe=utf-8 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Używam w operze i działa bezbłędnie. A mi nie dziala :[ . Pozatym w operze jest juz wbudowana wyszukiwarka googli:] Soultaker zwracam honor. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Używam w operze i działa bezbłędnie. A mi nie dziala :[ . Pozatym w operze jest juz wbudowana wyszukiwarka googli:] Soultaker zwracam honor. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 W mozillipl jest troche wiecej niz przeszukiwanie za pomoca googla ;) Nie wiem jak w Operze bo nie urzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Używam w operze i działa bezbłędnie. A mi nie dziala :[ . Pozatym w operze jest juz wbudowana wyszukiwarka googli:] Soultaker zwracam honor. Pozdro Ni ma sprawy :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 www.pq.pl wysylasz smsa i masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Nie mam komórki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 www.pq.pl wysylasz smsa i masz :D a ty z tego pq korzystasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 :cry: Powoli tracę nadzieje na IRCa bez +r :cry: :roll: Może jednak ktoś ma 1mb quoty i 1 - 2 procesy na zbyciu :roll: :( HeLp Me :? 'Press F1 for help' w moim przypadku nie działa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 hmmm ciekawe czeeemu dostales K ;) http://hacking.pl/free_shells.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 hmmm ciekawe czeeemu dostales K ;)http://hacking.pl/free_shells.phpNie dostalem K 8) Poprostu moj zajebisty provider nie zarejstrowal REV-DNSa i jest autmatyczne K na wszystkich servach oprócz Poznania, a na Poznaniu jest +ir 8) °Ÿ° [16:28:54] Connecting to wroclaw.irc.pl (6667)°Ÿ° You are not welcome to this server: please check DNS and RevDNS°Ÿ° [16:28:59] Closing Link: soultaker[unknown@62.233.xxx.xxx] (K-lined: please check DNS and RevDNS)°Ÿ° [16:28:59] Disconnected A na hackingu nigdzie nie ma za freeko 8) a jak jest to nie ma dostępu do IRCa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Widze ze taki teamat byl juz poruszany wiec zamiast zakladac nowy to sie tu podlacze... Tak jak soultaker poszukuje darmowego shella... Sprawdzalem w/w strony ale nic "interesujacego" nie znalazlem (oczywiscie platne serwerki sa, ok ale sa platne ;) Jesli ktos mialby namiary na takie konto bylbym mu bardzo wdzieczny...(dostep do irc'a, od czasu do czasu moze jakis bot...w te klocki bawie sie dopiero od niedawna....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ostatni post z sierpnia jest i zero odzewu - wszyscy skompią :wink: Ja jush straciłem nadzieje... :evil: ...ide pograć w Undergrounda bo nie ma co... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ;) Moze jednak ktos odpowie....moze....chyba tez sobie w NFS:U popykam... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 http://www.hacking.pl/free_shells.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 http://www.hacking.pl/free_shells.phpbylo, szukaj ;) :P :) 8) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nie chciało mi się czytać wygrzebanego wątku od początku. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 kurde a tez mam problem z kontem shell chyba jednak bedzie trzeba zaplacic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...