ParanoiK Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Lepiej postawić własny serwer ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Cytat Lepiej postawić własny serwer ;>Pewnie ze lepiej ale niektorzy (tak jak ja) jada na modemie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Niektórzy tesh mają daremnych providerów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja bym się zapoznał z tym: http://shell.perwersja.org/ . Co prawda nie za darmo, ale opłaty nie są wysokie, a nie dostajesz tak mało. Ja mam shella na m-net.arbornet.org . Ale nie mam pojęcia, czy Ci się nada, bo nie używam go do irc'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...