SlaveBlade Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 najpierw buda... 8O czegos takiego nie widuje sie na codzien http://www.alienware.com/sub_pages/alienware_case.aspx kcem taka.... jak ktos znajdzie jej cena to zapodajcie... 2. Katody Coolermaster za 39.90??? http://allegro.pl/show_item.php?item=14988919 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 odkrycia nie zrobiles - ta buda przewijala sie juz are razy :) a katodki fajne tylko szkoda ze ne ma niebieskiej albo przeoczylem :/ (niebieskie sa ale podwojne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 na temat tych katod byl niedawno temat i bez zadnych promocji sa dostepne w pc coolerze za 39.90. a co sie tyczy budy to stronka mi sie jakosc powoli otwiera :( edit: w pc coolerze jest pojedyncza niebieska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 katodki niezłe a buda miodzio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 1)Bylo 2)Bylo i to nawet przezemie raz :D Szukaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Buda była...... Katody były...... A co do budy to spoko, katodke mam niebieską, wpożo!!!! POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 co z tego ze bylo. niektorzyu na przyklad tego wczesniej nie widzieli (co do budy of course :), co do katody to byly :D i to rzeczywiscie niedawno). buda fajna, zajebista i chcialo by sie miec cos takiego ale co z tego jak nie jest wlasnorecznie zmodowana. do kitu z czyms takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Buda znana Katody znane i nie podwojna jest za 39zl tylko pojedyncza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nie odwiedzalemk modyfikacji tak b. czesto... jakoś sie wczesniej nie natknąłem na podobne tematy... jeśli było to sory... nie wiedzialem... aha... zna ktos siakis sklep netowy gdzie mozna qpic ta bude?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 te katody sa do bani ! slabo swieca, nie warto wydawac kasy lepiej dolozyc 20 zeta i kupic sunbeam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nie odwiedzalemk modyfikacji tak b. czesto... jakoś sie wczesniej nie natknąłem na podobne tematy... jeśli było to sory... nie wiedzialem... aha... zna ktos siakis sklep netowy gdzie mozna qpic ta bude?? Wlasnie !!! Namiar needed :idea: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nie odwiedzalemk modyfikacji tak b. czesto... jakoś sie wczesniej nie natknąłem na podobne tematy... jeśli było to sory... nie wiedzialem... aha... zna ktos siakis sklep netowy gdzie mozna qpic ta bude?? tak www.alienware.com Razem z komepem najtanszym to jakies 1100$ :lol: Obudowa nie jest nigdzie indziej dostepna, Robia ja sami na bazie Chiefteca Dragona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Robia ja sami na bazie Chiefteca Dragona :Dgdybym wiedzial wczesniej swojego dragona moglbym tak przerobic :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 te katody sa do bani ! slabo swieca, nie warto wydawac kasy lepiej dolozyc 20 zeta i kupic sunbeam hm ... moze trafiles jakis kopniety egzemplaz bo moja swieci dobrze i jestem z niej zadowolony ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 te katody sa do bani ! slabo swieca, nie warto wydawac kasy lepiej dolozyc 20 zeta i kupic sunbeam hm ... moze trafiles jakis kopniety egzemplaz bo moja swieci dobrze i jestem z niej zadowolony ... Dobrze to pojecie wzgledne, to ze Ty sie cieszysz to tez zaden argument. Ciekawe jak sie przedstawia swiecenie : CoolerMaster vs Sunbeam Wydaje mi sie ze tu tez obowiazuje zasada : cos za cos. Patrzac na zalaczone zdjecie na aukcji, raczej nie wyglada na super jasna. Ta z Sunbeam rozswietla caly pokoj, zwlaszcza niebieska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 chyba masz racje ... wiec moze powiem tak - za ta cene uwazam iz jest to b.dobry produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 to nie jest tak: ja nie mam cooler mastera :) ale widzialem jak swieca w budzie mam 3xsunbeam ale widzialem obok siebie cooler master i sunbeam - roznica jest duza !! a twoja swieci dobrze - tak ci sie wydaje bo nei widziales sunbeam :) w akcji 3 katody w kompie a w nocy jest jasno jak w dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 tutaj masz 2 xsunbeam :) mam jeszcze zielona ale nie mam zrobionych fotek a tak btw to 50% mojego projektu :) reszta fotek za jakies 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 heh SNAP ubiegles mnie z ta plexa w drzwiczkach :/ ale wyglada kozacko tak jak sie spodziewalem :D przyda sie takie cus jak LCD wstawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nie widze wiekszej roznicy ale wiem ze zdjecia nie wychwytuja pelnego oswietlenia wiec nie bede sie klocil (kurcze premia od Collermastera mi przepadnie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 heh SNAP ubiegles mnie z ta plexa w drzwiczkach :/ ale wyglada kozacko tak jak sie spodziewalem :D przyda sie takie cus jak LCD wstawie :Dja ci dam plexa:) wszystko to szyby ! boczny panel tez szklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 moze i racja- trwalsze znacznie :) jak szlo wstawianie?? chodzi mi o mocowanie w miejscu wyciecia na drzwiczkach - nie stracily sztywnosci?? czy moze cale podkleiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 jak mowilem ... za jakies 2 tygodnie skoncze caly bajzel i zobaczysz jak front panel wyglada z bardzo duzym zoomem :) wszystko bedzie opisane teraz nie chcem zdradzac mojej slodkiej tajemnicy :) chcialem pokazac jak swieca katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 no w kazdym razie czeram na efekt koncowy - jestem cholernie ciekaw jak to bedzie wygladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 te katody sa do bani ! slabo swieca, nie warto wydawac kasy lepiej dolozyc 20 zeta i kupic sunbeam hm ... moze trafiles jakis kopniety egzemplaz bo moja swieci dobrze i jestem z niej zadowolony ... Dobrze to pojecie wzgledne, to ze Ty sie cieszysz to tez zaden argument. Ciekawe jak sie przedstawia swiecenie : CoolerMaster vs Sunbeam Wydaje mi sie ze tu tez obowiazuje zasada : cos za cos. Patrzac na zalaczone zdjecie na aukcji, raczej nie wyglada na super jasna. Ta z Sunbeam rozswietla caly pokoj, zwlaszcza niebieska. reed nie dygaj, bedzie art o katodach Cooler Master-a, brakuje nam tylko niebieskiej, ale jak juz beda ja mieli w sklepie to porzyczymy i dopiszemy update do arta :D mamy zielona, czerwona i purpurowa. Zieolna daje fajny kolorek, bardzo ostry i nie blady, czerwona niestety nie daje takiej czerwieni jakbym chcial :D, a purporowa swieci na taki fiolecik calkiem interesujacy efekt dajac :D hehe pod koniec tygodnia spodziewajcie sie sporej ilosci fotek i arta u nas na stronie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 spider nie musisz reklamowac swojego "serwisu" wiesz chyba ze tak nie mozna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 spider nie musisz reklamowac swojego "serwisu" wiesz chyba ze tak nie mozna :lol: Dla mnie to bzdura. To tylko oznacza że admini Tweak wiedzą że inny serwis jest lepszy i nie chcą aby zabrały im czytelników. Tak wogóle to SNAP czy da sie w Chieftecu wyciągnąć tą środkową część drzwiczek czy trzeba ją wycinać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 spider nie musisz reklamowac swojego "serwisu" wiesz chyba ze tak nie mozna :lol: Dla mnie to bzdura. To tylko oznacza że admini Tweak wiedzą że inny serwis jest lepszy i nie chcą aby zabrały im czytelników. Tak wogóle to SNAP czy da sie w Chieftecu wyciągnąć tą środkową część drzwiczek czy trzeba ją wycinać. a wiesz ze za obraze modertaroof mozna dostac ??? a tak poza tym to byl JOKE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dr.Frost -> trzeba wycinac - to jest jednolity odlew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 niestety trzeba ciac i przy wstawianiu szybki trzeba uwazac bo srodkowa czesc jest bardziej wypukla niz calosc drzwiczek btw od kiedy spider jest mderem ?? ilu ich w koncu juz jest ?? nie przesadzaja lisu i marco ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...