marcel007 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czesc Niedawno zmieniłem prawie calego kompa mam plyta 7njs zeenith proce xp 1700 nie podkrecony,2 twardziele wd 30,wd 80 gb do tego nagrywarke ,volcano 7+,audigy player,karte sieciowa int bez przewodowy, problem polega na tym ze bardzo czesto jak uruchomie obojetmie co: np. gre,kaze,osiolka, to wyskakuje blad i aplikacja zostaje zamknieta a czasami nawet komp mi sie resetuje , dzieje sie tak najczesciej jak gram w sieci w rtcw,ale tez jak bledy wyskakuja z rozna czestotliwoscia i niemam pojecia czym to jest spowodowane,przeinstalowalem caly system 2 razy i dalej to samo.Czy to wina serwice packa do xp prof,czy czego innego moze zasilacz jest za slaby mam 300 sterowniki tez zmienialem na rozne i do plyty glownej i do grafiki zawsze to samo blad i aplikacja zostaje zamknieta albo reset kompa na poprzedniej plycie wszystko cgodzilo elegancko a plyta byla na kt266a a teraz nforce 2 i lipa .Poradzcie co mam zrobic ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Wyłącz resetowanie kompa przy awarii systemu(własciwosci systemu>>zaawansowane(uruchamianie i odzyskiwanie>>ustawienia)>>awaria systemu- odznacz automatycznie uruchom ponownie. Przy nastepnej awarii zamiast restartu bedzie niebieski ekran a na nim informacje dlaczego wystapił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...