Skocz do zawartości
marcel007

Problem HELP !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Niedawno zmieniłem prawie calego kompa mam plyta 7njs zeenith proce xp 1700 nie podkrecony,2 twardziele wd 30,wd 80 gb do tego nagrywarke ,volcano 7+,audigy player,karte sieciowa int bez przewodowy,

problem polega na tym ze bardzo czesto jak uruchomie obojetmie co: np.

gre,kaze,osiolka, to wyskakuje blad i aplikacja zostaje zamknieta a czasami nawet komp mi sie resetuje , dzieje sie tak najczesciej jak gram w sieci w rtcw,ale tez jak bledy wyskakuja z rozna czestotliwoscia i niemam pojecia czym to jest spowodowane,przeinstalowalem caly system 2 razy i dalej to samo.Czy to wina serwice packa do xp prof,czy czego innego moze zasilacz jest za slaby mam 300 sterowniki tez zmienialem na rozne i do plyty glownej i do grafiki zawsze to samo blad i aplikacja zostaje zamknieta albo reset kompa na poprzedniej plycie wszystko cgodzilo elegancko a plyta byla na kt266a a teraz nforce 2 i lipa .Poradzcie co mam zrobic ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłącz resetowanie kompa przy awarii systemu(własciwosci systemu>>zaawansowane(uruchamianie i odzyskiwanie>>ustawienia)>>awaria systemu- odznacz automatycznie uruchom ponownie. Przy nastepnej awarii zamiast restartu bedzie niebieski ekran a na nim informacje dlaczego wystapił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi