millor Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 chyba z ponad 1 rok mogę mieć takich kilka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Pewnie że się opłaca, szkoda, bo niedawno kupiłem CTX PR711FL właśnie na trinitronie, dałem 1245zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja tez kupilem PR711FL i jestem zadowolony, ładne kolorki i parametry, a co do tych Sony za 500złotych to jakie to są dokłądnie modele ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 To zalezy skad je masz. Bo jesli od qmpla i wiesz jak on uzytkowal to jak najabrdziej! Ale jesli jest to monit z Niemiec (ostatnio przywozi sie takie i tanio sprzedaje u nas) to takiego bym nie kupil, bo najszesciej czyt. 99% sa to monity z bankow tzn. ze pracuja tam caly czas na okraglo nikt ich nie wylacza i poprostu taki kineksop zuzywa sie i czesto nie mozna patrzec na obraz z takiego monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 A co myślicie o Mitsubishi 740-SB 17" ? A tak wogle to jak to jest z tymi monitorami, chciałem sobie go dziś kupić na giełdzie, jakiś koleś zaczął go czyścić chusteczką i tak szybę porysował że wyglądała jakby ją ktoś tarł papierem ściernym :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Sony za 500!!! Biore 2 :) tak na serio to dobra cena to skad sa to mniej wazne, wazne jest to w jakim stanie sa kinole bo jak wypalone to nie ma sie co pchac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 To zalezy skad je masz. Bo jesli od qmpla i wiesz jak on uzytkowal to jak najabrdziej! Ale jesli jest to monit z Niemiec (ostatnio przywozi sie takie i tanio sprzedaje u nas) to takiego bym nie kupil, bo najszesciej czyt. 99% sa to monity z bankow tzn. ze pracuja tam caly czas na okraglo nikt ich nie wylacza i poprostu taki kineksop zuzywa sie i czesto nie mozna patrzec na obraz z takiego monitora heh co ty gadasz widzialem wiele takich monitorow sciaganych z niemiec i uzywanych i sa w swietnym stanie ! a pozatym trinitron z niemiec nie rowna sie temu co kupisz w polsce do nas trafia towar gorszej jakosc i wiele egzemplazy ma problemy z geometria ! a pozatym jak moge dac za monitor 50% ceny to nic tylko kupowac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 no ja pisze co widzialem moze zle trafilem ale widzialem pare takich monitow i obraz byl godny pozalowania moja 14" 6 letnia miala lepszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Opis jak z supermarketu... powiedz lepiej jaki dokladniej model, jesli G200, albo E220/230 to ok, jesli cos innego to... feeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Panowie co wy gadacie wypalony kineskop :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Opis jak z supermarketu... powiedz lepiej jaki dokladniej model, jesli G200, albo E220/230 to ok, jesli cos innego to... feeeeeeE co to za modele :P ja odkladam kase na f520 ! to bedzie jazda ! moze sie do konca wakcaji wyrobie z kasa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Panowie co wy gadacie wypalony kineskop :lol: Widziałem Sony E500 niewyłączany przez ROK 8O (bez blankera oczywiście). Elektronika wytrzymała ale na kineskopie został cień po okienkach jakiegoś programu raportującego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Panowie co wy gadacie wypalony kineskop :lol: Widziałem Sony E500 niewyłączany przez ROK 8O (bez blankera oczywiście). Elektronika wytrzymała ale na kineskopie został cień po okienkach jakiegoś programu raportującego :D bo to seria E czyli najtansze minetory dla malo wymagajacych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Opis jak z supermarketu... powiedz lepiej jaki dokladniej model, jesli G200, albo E220/230 to ok, jesli cos innego to... feeeeeeE co to za modele :P ja odkladam kase na f520 ! to bedzie jazda ! moze sie do konca wakcaji wyrobie z kasa :) pfi, wtedy to juz kupowalbym 18" LCD EIZO, po co mi telewizor przed oczyma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 heh jak bym mail zaplacic 4.800zl za f520 to bym rozwazal czy nie kupic lcd ! ale ja za niego tyle nie place wiec za ta cena to moge kupic 15"lcd i zotanie kilka set zl ! i 21" to wiecej niz 18" :) A pozatym super bedzie sie gralo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...