walus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mam problem z Hdd.Od kilku dni zaczol glosno pracowac.Nie ma zadnych bledow i nic nie stracil na predkosci zapisu i odczytu danych.Napiszcie co to moze byc?Halas jest irytujacy tymbardziej ze chlodze sprzet woda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Moze cos wiecej, jaki to dysk. Moze jest żle wsadzony do obudowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a jaki to dysk ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mam Barakude3 20gb,dysk ma 3 latka,nic przy nim nigdy nie krecilem :D Sprawdzalem jest porzadnie przykrecony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 to troszke stary ten dysk morze juz sie poprostu psuje i trzeba na emeryturke , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 moze jest niedokrecony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 z tego co pamietam to ktores z barakud wlasnie tak padaly wiem ze z seri 3 ale to byly chyba modele 30GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 tez o tym slyszalem ze chyba 20giga baracuda 3 była kiblowata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 cos mi tu podpada masz sprzet chlodzony woda a nie stac cie na Baracude 4 albo 5 ze masz 20gig baracude przeciez na tak mały dysk nic nie wejdzie no chyba ze tylko system i 2-3 girki no i pare programow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 cos mi tu podpada masz sprzet chlodzony woda a nie stac cie na Baracude 4 albo 5 ze masz 20gig baracude przeciez na tak mały dysk nic nie wejdzie no chyba ze tylko system i 2-3 girki no i pare programowkurna człowieku ja narzie jade na 10 gb barak II :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ej, kolega pytal sie o powod halasu, a nie o to zeby mu jakis los wyjezdzal ze zmiana dysku!!! ja mam baracude 2 20,4 gb 7200 i tesh mi strasznie zympoli ten dysk, mam go 2,5 roku i mam jeszcze na niego gware wiec ide go oddac, a Ty masz jeszcze gware na swoj?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a ja mam taki problem że bios mi pokazuje inne cyferki w opisie dysku przy strarcie. Niż te króre były kiedyś moiże to przez to mi isę ciągle coświesza choć komp 100% stable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Millor, albo 100% stable albo coś się wiesza :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 moja sugestia - jak masz gware to lec go oddac (najpierw zarchivizuj dane) a jak nie masz gwary to juz zbieraj na nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a ja mam taki problem że bios mi pokazuje inne cyferki w opisie dysku przy strarcie. Niż te króre były kiedyś moiże to przez to mi isę ciągle coświesza choć komp 100% stableMożesz mieć poprzerywaną taśmę IDE, spróbuj na innej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a ja mam taki problem że bios mi pokazuje inne cyferki w opisie dysku przy strarcie. Niż te króre były kiedyś moiże to przez to mi isę ciągle coświesza choć komp 100% stableMożesz mieć poprzerywaną taśmę IDE, spróbuj na innej. Dokładnie, zwykle przy uszkodzonej tasmie sie zmienia opis dysku. Ja jak zle tasme podłącze to wogóle zamiast cyferek mam jakies krzaki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 cos mi tu podpada masz sprzet chlodzony woda a nie stac cie na Baracude 4 albo 5 ze masz 20gig baracude przeciez na tak mały dysk nic nie wejdzie no chyba ze tylko system i 2-3 girki no i pare programow kurna człowieku ja narzie jade na 10 gb barak II hehehehe :lol: :lol: ja jade na 4GB Samsunga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...