wkkrystian Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie ustawienia napięcia procesora w biosie. Mam płyte MSI KT3 ULTRA2, gdy miałem AMD 1333MHz w biosie napięcie procesora mogłem ustawić na max. 1.85,gdy zmieniłem procka na AMD 2200XP, w biosie maksymale napięcie jakie mogę ustawić nagle zmieniło się na 1.6. Co jest grane??Czy można jakoś odblokować napięcie w biosie?? tak aby znów pojawiło się 1.85. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 niestety nie, plyty Msi pozwalaja na zmiane napiecia tylko o 1.0V wiec jak dales XP 2200+ kyure chodzi jako nominal na 1.5 V to mozesz podnies tylko do 1.6 V a stary peocesor pracowacowal na 1.75 V i stad ta ruznica, Zrob drutmoda na napiecie albo Vmoda na plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 plyty Msi pozwalaja na zmiane napiecia tylko o 1.0V0,1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Sorry masz racje, czeski blad - pisalem ta odpowiedz o 3c rano no i moglo sie zdzrzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkkrystian Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Dzisiaj zrobiłem drutmoda i poszedł tylko :? na 2400 XP+, przy temp w stresie max 53 st. niestety przy próbie wyciśnięcia więcej niż równe 2 giga komp nie wstaje :x Chyba to kres mojego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...