Jodlasty Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no jakiś debil wywalił mnie z huba FINX-MEAT BOX za grę DYNOMITE 8O dacie wiare no nic juz nie rozumiem tam był crack to kurde przez to 4 godz. sciągania i kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 hmmm a nie dalo sie w temacie napisac zdenerwowalem ? byloby i prosciej i kulturalniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 nom... a dociagnac chyba mozna co nie? :) Nie ma problemu w sumie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ooo jeszcze nie spia a myslalem ze tylko ja jestem taki powalony ze do rana przed kompem siedze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no jakiś debil wywalił mnie z huba FINX-MEAT BOX za grę DYNOMITE 8O dacie wiare no nic juz nie rozumiem tam był crack to kurde przez to 4 godz. sciągania i kupa Ludzie tu mają większe problemy zobzacz na oslą łączke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no jakiś debil wywalił mnie z huba FINX-MEAT BOX za grę DYNOMITE 8O dacie wiare no nic juz nie rozumiem tam był crack to kurde przez to 4 godz. sciągania i kupa Ludzie tu mają większe problemy zobzacz na oslą łączkekazdy ma jakis swoj problem, jeden sie wqurwia bo go dziewczyna rzucila inny jest wqurwiony bo go chlopak rzucil :wink: innemu dysk sie zjebal a inny kasy potrzebuje na nowa bryke kazdy uwaza ze jego problem jest najwazniejszy :wink: P.S. nie wiem czy to co wyzej napisalem ma sens ale pisalem tak jak mozg mi dyktowal, a o tej godzinie okolo 45% jego funkcjonuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 nie wiem czy to Ty Jodlasty zmieniles topic ale jesli to Ty to bardzo milo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...