Erkekjetter Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zamierzam kupić karte graficzną Gigabyte'a i wiem, że do kart tego producenta dodawany jest program do podkręcania V-tuner. Mam pytanie do użytkowników kart, czy w programie po zmianie częstotliwości i zatwierdzeniu jej ekran jest resetowany (staje sie na chwile czarny i pojawia sie na nowo), czy po zmianie częstotliwości taktowania ekran nie jest resetowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Nie nie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A powie mi ktos czy to ustrojstwo mozna naklonic do pracy pod Winda iXPe ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 U mnie nic sie nie dzieje po uzyciu tego programu. Obraz nie mruga, karta sie nie podkreca i wszystko jest jak bylo :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...