Milo Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Całkiem ciekawy test http://www.infopc.pl/index.php?id=recenzja...dRec=4&strona=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ja mam liteona 52x24x52 i nie zamierzam zmieniać, nie narzekam i jest nówka jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja ma LG 48x/16x/48x i jestem bardzo z niej zadowlolony,nagrywa szybko,cichutko,zwaliła mi tylko 1cd ale to z mojej winy. W porówanieniu do modelu 52x niema zadnej różńicy bo na tej plik 700MB też wypala 2:20s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja mam Teac'a 24/10/40 i jeszcze długo nie zmienie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja mam to co w podpisie i nagrywa płytki w 3 minuty nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja mam Light-Ona i mie zamierzam wogóle go zmieniać bo to dobra wypalara . Jeszcze nigdy żadnej płyty nia nie zwaliłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 :D Też mam Teac 24. I nie zmienie nigdy, następna w kolejce wypalarka DVD, ale... jak dojdą z cenami do 500zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Test bardzo dobry, newsik na O/C.pl się pojawił :wink: osobiście mam Lite Ona 48x24x48x sprawuje mi się bardzo dobrze, płytki wypalam treoszkę poniżej 3 minutek na 32x z 48x raczej szkoda próbować, możę zbyt dużo danych pogubic i jakosć nagranych rzeczy możę byś nie taka jakiej oczekiwaliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ja mam liteona 40x12x48x i jestem zadowolony, "przegrywa jak nasza reprezentacja, szybko i skutecznie" :twisted: chociaż mogłaby szybciej ale nienarzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 i teraz rodzi się pytanie - reprezentacja, czy nagrywarka? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 i teraz rodzi się pytanie - reprezentacja, czy nagrywarka? :lol: I to i to :P. Ja mam Lite-ON 32x12x32x i sie zastanawiam nad 52x32x52x :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 mam trestowanego tam TEAC 552E, ktory podopno jest wyprodukowany przez ASUSA... i to blizniacy model testowqnego tam zwyciezcy, dlatego wiekszosc trestow wypadala baedzo podobnie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja mam Lite-ON 32x12x32x i sie zastanawiam nad 52x32x52x :).Z mojego punktu widzenia, zmiana nie jest az tak konieczna. Sam mam x40 i nagrywam zawsze x24. Szybciej mi nie potrzeba. Zreszta miedzy x32, a x52 jest nieduza roznica w czasie. Zbawi cie te kilkadziesiat sekund, lub nawet mniej?. Jesli nagrywasz krotsze plyty, to nawet nie poczujesz roznicy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja mialem teac w516e - b.fajna tylko ze max 16x:( teraz mam teac w552e i mam problem bo... na 40x 700 mb wypalilo w 7 min:( i nie wiem czego to przyczyna , to juz drugi teac w552e ktory tak u mnie nagrywa wiec czego to moze byc wina? przegrywalem z pioneera 40x pls help!:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 imho tu jest lepszy test: "wypalacze" ja mam nagryware LG 52x24x52x [oem] i jestem zadowolony z niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a ja mam leciwego TEAC 4x4x32 jusz 3 lata i dziala super niepamietam kiedy cd jakoms zepsul jedyna wada jego to ta ze plyte pali w ok 20 minutek :-) ale wtedy takie czasy byly i jak jusz kupowac cdrw to tylko TEAC Rulezzzzzzzzzzzz zadne LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 oj dysan miałem tego teac-a. Teraz pluje sobie w brode że sprzedałem. Mogłem sobie zostawić jako cdrom - była zupełnie bezgłośna, a mimo, że teoretycznie czytała płyte z predkością 32x to była conajmniej tak szybka jak obecne pięćdziesiatki. To był kultowy model Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 wiem moje jeszcze 100% na chodzi super pali wkoncu TEAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja tez mam ten sam model i chyba go sobie zostawi dopoki nie kupie jakiegos DVD bo naprawde jest cichutkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ja mialem teac w516e - b.fajna tylko ze max 16x:( teraz mam teac w552e i mam problem bo... na 40x 700 mb wypalilo w 7 min:( i nie wiem czego to przyczyna , to juz drugi teac w552e ktory tak u mnie nagrywa wiec czego to moze byc wina? przegrywalem z pioneera 40x pls help!:/ Spróbuj wypalać na innych CD !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 sprobowalem na innych plytkach i nic ale wiesz co? przeczytalem artyql na cdrinfo o tasmach ide i ... okazalo sie ze mam 2cdr podpiete do 1 tasmy [myslalem ze tak jest ok bo tak mialem wczesniej w starym kompie] ale niestety przy wiekszych predkosciach to sie nie sprawdzalo wiec podpialem dvd do hdd i nagryware osobno i huuuuuulaaaa:))) thx za help anyway:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 A ja mam TEAC 40/12/48 i nie nazekam. Pali wszystko jak leci. A nagrywam z predkoscia 24 bo ciszej i pewniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ha! TEAC gora! ja mam 8/8/32 od roku od kumpla ktory ja mial ja pewnie tyle samo dlugo i nie moge narzekac bo jestem cierpliwy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam LiteON'a 52x24x52 i jestem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam LiteON'a 52x24x52 i jestem :PPotwierdzam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 e tam ja mam zabojczego BTC 48x16X48 i nagrywam z predkosciami max jakie moge i nie zje.balem jeszcze zadnej plytki , jeden minus - nie nagrywa 800 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 jak dla mnie to dobre Teac sie skonczyly na modelu 540 ......jest dosc awaryjny...ale ma dobre parametry i z audio sobie niezle radzi......powiedzialbym ze nawet b.dobrze......bufor 8MB.....efektywny ~7MB...nie skopala na razie u mnie zadnej cd.....tylko zeby nie padla........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Heh kumpel ma cd-rom BTC - Bardzo Tani Cdrom :lol: (tak na niego mói) .Ja mam wypalare też LG52 , kupiłem ja zresztą 7 dni temu ale jestem z niej zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ja mam wypalare LG 40X12X40X, byla tania i jakos nie zaluje tego zakupu. Nic jeszcze mi nie zepsula a ta predkosc 40 to i tak mi nie potrzeba bo plyty nagrywam z max 24x bo jest wieksza pewnosc ze sie nagra poprawnie i nie bedzie zadnych problemow no i ciszej jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja mam lg obecnie 48 16 48 i poki co wypala elegacnko od okolo roku bezawaryjnie --a co do teac 4 4 32 to racja to byla nagrywara solidna i tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...