bpjl Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 Cześć, Jakie macie doświadczenia ze sprzętem firmy ORICO? A zatem jaka jest wasza opinia na temat tego producenta? Konkretnie mam plan wepchnąć komputer w najdalsze czeluści przestrzeni pod/za biurkiem i jedyne co muszę wyprowadzić "pod rękę" to porty USB. Znalazłem coś takiego: Takie rozwiązanie było by dla mnie wprost idealne. Oczywiście HUB w wersji aktywnej. No tylko ta firma. Z nazwą zetknąłem się parokrotnie jednak nigdy sam nie miałem nic tej produkcji a i nie znam nikogo kto by miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2022 Mam kilka kieszeni SATA-->USB od nich i jestem z nich bardzo zadowolony. Świetna jakość wykonania a dodatkowo dość tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Też jestem zadowolony z ich produktów. Mam: - hub usb wkładany w otwór na kable w blacie - kartę dźwiękową na USB - obudowę na dysk nvme -> USB Żaden z tych komponentów nie sprawił mi jeszcze problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Mam taki hub jak na zdjęciu (bez dodatkowego zasilania) - wpięty czytnik kart 4w1 kingstona, klawiatura genesis thor 401 oraz DAC. Na co dzień wszystko działa prawidłowo z małym zastrzeżeniem - raz miałem przypadek, że w klawiaturze nagle zgasło podświetlenie i musiałem ją ponownie wpiąć. Ciężko mi stwierdzić, czy winowajcą był hub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Mój egzemplarz już zamówiony. Używka ale w sumie co to za różnica jeśli działa, ma działać. Podzielę się wrażeniami jak dojdzie i zamontuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2022 Dobra, mój HUB dotarł i wreszcie znalazłem czas żeby go odpakować. Sprzęt wykonany naprawdę schludnie i solidnie. Podoba mi się. Po podłączeniu test! I na moim stauszku komputerze, adapterze SATA<-->USB3 (wytarganym kiedyś z jakiejś zniszczonej kieszeni) oraz dysku Crucial BX500 500GB wygląda to tak: Wyniki nie powalają (pewno przez całość tej konfiguracji) ale ja do szczęścia więcej nie potrzebuję. Oby tylko spisywał się bezawaryjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...