Valeri Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Czesc, Jezeli dalem temat w zlym dziale z gory przepraszam i prosze o przeniesienie. Podmienilem plyte Z590 Asus Strix F Gaming na ktorej mialem same problemy na plyte MSI Z590 Gaming Edge Wifi. Wszystko jest stabilne i dziala bez problemu tylko zastanawia mnie dlaczego program CPU Z nie odczytuje wartosci Core Voltage, a jedynie Core VID. W programie HWINFO64 Vcore odczytywany jest normalnie. Screen: https://ibb.co/mHWC4cx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Witam fajna płyta 😋 myślę ze jak platforma działa stabilnie, to niema czym się przejmować. ale faktycznie u mnie CPU-z pokazuje "Core Voltage", może jest to kwestia w jaki sposób program odczytuje czujnik/informacje z biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...