fiskomp Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam problem takowy, że po zainstalowaniu sterowników Omega 3.6 nie pojawiła się zakładka do zmiany zegarów GPU i RAM'u grafiki. Karta to Supergrace 9100 i Win98se. Czyżby zostało to wycięte z tych Omeg ? pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam problem takowy, że po zainstalowaniu sterowników Omega 3.6 nie pojawiła się zakładka do zmiany zegarów GPU i RAM'u grafiki. Karta to Supergrace 9100 i Win98se. Czyżby zostało to wycięte z tych Omeg ? pozdrawiam, a kiedy sciagales te Omegi bo od wczoraj sa nowsze na http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm sproboj tych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam problem takowy, że po zainstalowaniu sterowników Omega 3.6 nie pojawiła się zakładka do zmiany zegarów GPU i RAM'u grafiki. Karta to Supergrace 9100 i Win98se. Czyżby zostało to wycięte z tych Omeg ? pozdrawiam, a kiedy sciagales te Omegi bo od wczoraj sa nowsze na http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm sproboj tych :? A czy te nowe Catalysty są do Win98se, bo z tego co widzę to raczej tylko do W2k/XP ?? pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Mam problem takowy, że po zainstalowaniu sterowników Omega 3.6 nie pojawiła się zakładka do zmiany zegarów GPU i RAM'u grafiki. Karta to Supergrace 9100 i Win98se. Czyżby zostało to wycięte z tych Omeg ? pozdrawiam, Czesć all, sory za może głupie pytanie ale ja mam omegi 3.2 i nie widze w nich żadnej zakładki do podkręcania, czy możecie mnie oświecić gdzie to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Moze wy tej zakladki wcale niezainstalowaliscie ? Podczas instalacji omegi pytaja czy zainstalowac dodatkowo 4czy5 programikow jednym z nich jest "RADCLOCKER" i to jest wlasnie ta zakladka do podkrecania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Razem z Omegami instaluje się RadLinker - to jest programik do podkręcania karty, jak zaznaczysz że nie chcesz go instalowac zakładki do podkręcania nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Moze wy tej zakladki wcale niezainstalowaliscie ? Podczas instalacji omegi pytaja czy zainstalowac dodatkowo 4czy5 programikow jednym z nich jest "RADCLOCKER" i to jest wlasnie ta zakladka do podkrecania. Mnie się tam franca o nic nie pyta właśnie, instalują się stery i tylko restart i koniec, a zakładki jak nie było tak nie ma. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 To jakieś dziwne te Omegi masz :? A może instalujesz zwykłe Catalyst'y :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...