Adam78 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zaraz po zainstalowaniu 9x była możliwość oglądania otoczenia sieciowego. Potem zainstalowałem XP na oddzielnej partycji i w nim też było otoczenie sieciowe. Ale zaraz po instalacji XP wywalił się (że nieby przez strowniki sprętu). Po ponownej instalacji XP nie można oglądać otoczenia sieciowego ani na 9x ani na XP. Jakich opcji w konfiguracji sieci by nie wybrać. Nawet usuniięcie partycji i koljne instalowanie systemów (po raz trzeci i obu) nic nie daje. U innych userów w tej samej sieci jest ok. Co jest? Może ktoś z Was wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 nie mam pojecia co jest... u mnie dziala 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Nie używasz przypadkiem zapory ogniowej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Nie używasz przypadkiem zapory ogniowej??Wiesz co, jak to przeczytałem to śmialem sie (z siebie) bardzo długo. No oczywiście ze firewall :oops: :oops: A ja robiłem drigi raz reinstal... :oops: a zapomniałem o firewallu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 identycznie mialem z norton firewall-em :twisted: :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 identycznie mialem z norton firewall-em :twisted: :D :D :D :Di też zrobiłeś reinstal? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...