laptopek Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Sprawa ma się tak w tej chwili mam Virgin mobile abonament grupowy na trzy numery i place za całość 58zł , w tym 20GB na każdy numer i rozmowy sms mms bez limitu . Umowa kończy mi się 31 grudnia tego roku zaoferowali mi to co mam tylko 40GB i cena za całość 60 zł oczywiście umowa na 24 miesiące ale akurat to mi nie przeszkadza, Jestem u nich już 4 lata były lepsze i gorsze chwile a to internet ledwo co chodził albo wcale to się nie dało wysłać sms/mms . Virgin od jakiegoś czasu przejął Play ale jakość usług została na poziomie Virgin .Mam w domu telewizję i Internet z UPC i oferują mi abonament w Play (zresztą UPC teraz to PLAY bo je wykupił) 120GB rozmowy sms/mms bez limitu za trzy numery wyjdzie 90 zł . Myślicie ze będzie to lepiej chodzić niż Virgin chodzi mi o zasięg Internetu bo teraz ja pojadę gdzieś poza miasto to często Virgin ledwo co chodzi albo wcale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 Virgin zasięgowo to 1:1 sieć Play Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...