Galago De Codi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Na razie zero fotek. Co zrobiłem: 1) niebieskie ledy, 2) zmiana oryginalnych wiatraków na swiecące 3) dziura standard 4) wypełnienie dziury to dopiero zobaczycie... 5) Kable CM, zasilające poprowadzone w wężykach pcv, usb oryginalnie czarne ekranowane 6) pasywne chłodzenie na SB i NB 7) Poszerzone otwory na 80 w obudowie i założony grill 8) dodana szyna na dodatkowe HDD 9) Uszczelka od opla :) 10) Świetliki z diody i kleju "gluciora" 11) radiatory na pamiątki grafy.. ale czekam aż mi gwarancja pódzie :) ad 4... to będzie największy wypas. szyba okragła ale to nie będzie zwykła pralka.... musze jeszcze wykombinować przejściówkę z 60 na 08 mm wentylową i gotowe... ps. gdzie to można dostać próch 4MAX ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 na allego zapodaj foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Allegro nie lubię... A z fortką to nie wiem, jeszcze mniej czeka robienie malunków na blaszaku i ten adapter 60>80 nie wiem czy fajnie tak zapodawać fotki niedokończonego obudownika... po prostu widzę ze ktoś wpadł na forum z podobnym pomysłem co ja i napisałem by być jakby co the 1`st :) Te swietliki są super zapodam ich fotki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 czekamy na foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15049731 tu masz 60mm>>80mm za 16 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 oo dobrze ze to wkoncu zobaczylem jak to wyglada... i juz wiem ze sobie sam zaczynam to robic ale z aluminium :D (rzuce polerke na to i bedzie pieknie wygladac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 FOTO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 jak wykonam...a troche to potrwa bo musze do mojej starej szkoly pojechac na warsztaty to umieszcze fotke :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...