Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Kogo typujecie? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Bill Gates :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Hehehehe popieram Bill Gates :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Moja nauczycielka od informatyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Moja nauczycielka i nauczyciel od infy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 hmmm... ja typuje siebie ;) tyle bym chcial wiedziec, a tak malo wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 nie pisz tak przecież o/c-kowałeć proca o dobre 400mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ..moj stary........ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 TPSA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Mój tatko To chodząca skarbnica wiedzy o Atari i amidze PC trochę gorzej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...