Pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Muszę kupić sobie porządny zasilacz i przeglądałem Allegro i zwróciłem uwagę na nowy zasilacz COOLERMASTER ULTRA SILENCER 400W. Do tej pory nastawiałem się na nieco droższy CHIEFTEC (HPC-360-302-DF) 360W z 2 wiatrakami i aktywnym PFC. Jak myślicie, kupować Chiefteca czy może ten Coolermaster będzie ok. Dodam że zależy mi też na ciszy ponieważ mam WC w kompie i w chwili obecnej słyszę tylko zasilacz. Wg. opisu zasilacz Coolermastera pracuje z głośnością 21db. Natomiast nie wiem jak głośno pracuje Chieftec. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Muszę kupić sobie porządny zasilacz i przeglądałem Allegro i zwróciłem uwagę na nowy zasilacz COOLERMASTER ULTRA SILENCER 400W. Do tej pory nastawiałem się na nieco droższy CHIEFTEC (HPC-360-302-DF) 360W z 2 wiatrakami i aktywnym PFC. Jak myślicie, kupować Chiefteca czy może ten Coolermaster będzie ok. Dodam że zależy mi też na ciszy ponieważ mam WC w kompie i w chwili obecnej słyszę tylko zasilacz. Wg. opisu zasilacz Coolermastera pracuje z głośnością 21db. Natomiast nie wiem jak głośno pracuje Chieftec. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam Chieftec z aktywnym PFC jest naprawdę cichy - polecam ten zasilacz. Co do tego Cooler Mastera się nie wypowiem bo nic o nim nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Domyslam sie ze chodzi Ci o tą aukcję. Ten CM nie jest rozpowszechniony, wiec malo kto cos o nim wie, a ten gosciu nie podaje nawet obciazen poszczegolnych linii. Z tego co widac na zdjeciu na allegro ma on tylk 1 wiatrak, a 1 wiatrak musi pracowac szybciej zeby ostudzic taka zasilke niz 2. Chiefteci to naprawde ciche zasilki, wiec wybieraj - bierzesz pewnego Chiefteca albo ryzykujesz z tym CM. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dzięki za potwierdzenie moich przypuszczeń co do tych zasiłek. Kupuje Chiefteca 8) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dzięki za potwierdzenie moich przypuszczeń co do tych zasiłek. Kupuje Chiefteca 8) Pozdrawiam I dobrze zrobisz :D. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...