mikaelus Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Hmm... mam pytanko - ile gwary miały Baraki II? Trzy lata? Bo nie mam żadnej karty gwarancyjnej tylko nalepkę na HDD z datą zakupu - XII.2000. Miałbym gwarancję do końca tego roku, tak? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Miałem Barke 20GB i miała 3 lata gwarancji więc i Twoja ma pewnie tak samo !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dokladnie 3 lata. O ile sie nie myle to dopiero od kilku miesiecy obowiazuje roczna gwarancja u Seagate. Wszystkie stare dyski, w tym potezna ATA II, ma 3 lata gwar. Sam mam cos takiego, tylko ze ciut mniejsza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...