Jodlasty Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czy ktos tego używał? Czy to działa? A dla nie wtajemniczonych program służy do odłączania dysków w trakcie działania kompa 8O Własnie zaimstalowałem ale czekam na opinie bo nie wiem czy nie spale sobie płyty głównej prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Widzę że nikt nie wie Dobra ryzykuje odłączam drugi dysk No to zaraz się przekonamy czy działa ten program czy zepsuje sobie coś w kompie Jak za parę min nic nie napiszę to będzie oznaczało że szlag coś trafiło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 odłączyłem dysk przy włączonym kompie ale windows zwariował ,przytwiesza sie-nic sie nie uszkodziło ufff :) Mojemu kumplowi to dzaiła; nie wiem co robie żle Jak ktoś chce sobie przetestować to mogę program wysłaś na maila To może się ktoś podzieli swoimi uwagami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 wal na raptor@post.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Powiem szczerze że jestem w lekkim szoku :!: to działa :!: - u mnie - odpiąłem dysk w kieszeni - wyłaczyłem zasialanie kluczykiem i wyjąłem go z kompa - winda dalej działała :D - potem wsadziłem do kompa, włączyłem zasialanie - swap all in - i windows wykrył dysk - ale wcięło mi cd - dysk mam na mastera a cd na slave bo inaczej mobo nie chce chodzić - ale już szukam w szafie kontrolera RAID i podpinam do niego dysk w kieszeni - bo program widział emulowanego cd z Alcohol'a a ten idzie przez pseudo scsi ;) a i jeszcze jedno - winda wcale nie wariowała - może dlatego że lece na xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 czyli w tym szalenstwie jest metoda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 jak dla mnie na prace kompa non stop :D - dysk w kieszeni - do wyjęcia nie muszę już kompa wyłączać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ktoś jeszcze chce to sprawdzić? dawać maile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 tez to widzialem na BT ale nie sciagam bo aktualnie mam tylko 1 dysk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...