RuDi Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Cze all! Szukam jakiegos programiku voip tylko chodzi o to zeby nie kupowac minut , albo z jakims crakiem sam nie wiem nie jestem w temacie :) A jeszcze jedno czy da sie na SDI porozmawiac czy to sie rwie, bo z tego co wiem na zwyklym modemie to mozna zapomniec o jakiejkolwiek rozmowie.Pa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 BuddyPhone testowane na 28.8 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 dokladnie :) sprwdza sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 BuddyPhone testowane na 28.8 ;) Dzieki moze by jeszcze jakis link :) bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 http://www.buddyphone.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...