Gracian Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 cze... :) mam takie pytanko mam antka 1.7 chce go podkrecic i teraz przydalo by sie chlodzenie jakies dobrze i tak sie zastanawiam jesli mam wydac ponad 100 zl na jakies chlodzenie powietrzem czy nie warto by bylo zainwestowac w to http://www.4max.pl/produkt.asp?g=64&gg=61&id=215 :?: :?: ocencie albo dajcie jakis link na cos lepszego do 200zl z gory thnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 1. To CPC. :evil: Trzymaj sie od tego z daleka . 2. Szukaj. Pełno tego. 3. V7+, V11+ , Areo 7+ , Zalman 7000 Cu jak będzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Na tym forum było milion postów o tym g.... . NIE MA GORSZEGO WC NA ŚWIECIE (poza CPC 12db :lol: ). Temat do zamknięcia :x BTW - temat na chłodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...