Liquid Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zna ktoś jakiś adresk skąd można ściągnąć filmy. Możecie dać cynk na GG[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja mogę dać- Kazaa :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 powaznie ?? Nie widzialem, ze kazaa mozna ( skutecznie ) sciagac filmy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ..ja mam od ponad tygodnia w dobrej jakości Residen Evil na 2 CD i jakoś nie narzekam na tego P2P. Trzeba mieć fart....ale większość filmów, to właśnie mam z Kazy :D :D Mam farta :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 e residenta widzialem pare miechow temu, ale nie powiem film byl bardzo fajny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ja też widziałem już dawno temu......tak samo Blade2(uuu...to coś w lutym :lol: ) ale ww słabej jakości..teraz mam leprzą 8) A film był śmiesznie zrobiony- mikrofony, tudzież zombie- amatorzy, brak tekstór....brudna kamera w kurzu heehehe Nie no....film ok :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No to dajcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 co mamy dac residenta ???? juz dawno obejrzane i skasowane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 najlepszy jest direct connect 8) mam 160 filmow i 80 gier z czego 95% jest z dc :) razem z winami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 www.imesh.com może nie za dużo ale chociaż dobrze się ściąga:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 tylko koniecznie zaopatrz się w jakiś programik do kasowania Spywaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashtest Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Stosowałem Ad ware coś tam wykryło tylko że pzestał po tym hodzic :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...