Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Hmm...pamięci zostały wyrwane z radiatorem z karty- wyglądają na nie uszkodzone. Sami zobaczcie http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6241773 Ciekaw jestem, czy coś takiego da się naprawić....ja nie sądzę.....ale cuda się zdarzają :lol: :lol: :lol: N o nie wiem- przylepić je czy co??! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 raczej nic się już nie zrobi:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Pare dni temu ogladlem ta aukcje, ale wydaje mi sie, ze nie da sie tego zrobic. A mysle tak dlatego, ze koles napewno w tej sprawie lazil po wszystkich serwisach w swoim miescie i kumpli tez wypytal wszsytkich i jak sie dowiedzial, ze karta jest do wywalenia to postanowil wcisnac ja jakiemus leszczykowi na allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 A jak z tymi pamięciami w tym GF4 TI4600. Niby jest 128 MB..po wyrwaniu 2 kości wychodzi nam 64MB...kurde..niby powinno działać. MOze podmienić bios od TI4200???!! Kombinujcie coś, to moze kupię :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 tez o tym myslalem, ale gdyby tak bylo to by tego nie sprzedawal tylko sobie zostawil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jaka jest cena karty bo mi allegro nie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 NIech ktoś wyrwie z jakąś kośc od starej karty i sprubuję zpowrotem naprawić- odpalić to co jest. Gdybym miał jakiegoś Virge bym się pobawił :lol: :lol: :lol: :lol: Trochę doswiadczenia by się zdobyło :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jaka jest cena karty bo mi allegro nie chodzi ? jakis koles juz chce to kupic za 300 zybla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ciekawe, z jakim zapasem dał tą cenę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Slayer sprawdz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 O jasne....dać tak z 800 zyla odrazu :lol: :lol: :lol: Jakoś nie lubię rosyjskiej ruletki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Hmm...pamięci zostały wyrwane z radiatorem z karty- wyglądają na nie uszkodzone. Sami zobaczcie http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6241773 Ciekaw jestem, czy coś takiego da się naprawić....ja nie sądzę.....ale cuda się zdarzają :lol: :lol: :lol: N o nie wiem- przylepić je czy co??! 8) Pamieci sa w obudowie BGA - do wywalenia Teoretycznie gdyby sie zdobylo nowe kosci pamieci (tylko skad) istniala by pewna szansa przy odpowiednim sprzecie ale tak to nadaje sie na witryne sklepowa po przyklejeniu klejem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 swoja droga to trzeba byc niezla pala zeby urwac pamiec z radiatorem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Gościu pisze że to Poczta Polska mu urwała te pamięci. Jak ja bym pocztą przesyłał gf4ti to bym zapakował go chyba w sejf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 O jasne....dać tak z 800 zyla odrazu :lol: :lol: :lol: Jakoś nie lubię rosyjskiej ruletki 8) No wiesz, zawsze mozesz przykleic kropelka i szpanowac, ze masz zaj***** karte 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Gościu pisze że to Poczta Polska mu urwała te pamięci. Jak ja bym pocztą przesyłał gf4ti to bym zapakował go chyba w sejf :D Ta dobra sciema nie jest zla ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 e tam poczta musieli by tym rzucać pewnie gościu próbował zdjąć radiator nie fachowo to zrobił i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 hehhe jakiś koleś pochełpił się na tę kartę ciekawe czy wie jak ją naprawić albo ma znajomego mmv który mu tę kartę wymieni podmieni na inną:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 hehhe jakiś koleś pochełpił się na tę kartę ciekawe czy wie jak ją naprawić albo ma znajomego mmv który mu tę kartę wymieni podmieni na inną:)) Własnie spilowywuje ukruszony rdzen A1000 ( powoli ale do przodu :) i bede go chial na gwarancji oddac ... ciekawe czy tej karty nie da sie tak spreparowac ... naprawic zeby nie bylo widac i na gwarancji oddac ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 wystarczy miec znajomego w servisie cheche, ale może da się to jakos przylutowac albo byg wi co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 pewnie by się jakoś dało wystarczy kropelka sprawna ręka i dobre oko i przy odrobinie szczęścia mam Ge4Ti 4600 za 300zł.I jeszcze gwarancja na takąkartę żeby można było jakoś ją wcisnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ..ciekawe czy nie da sie jakos poczty pociagnac finansowo.........takie drogie paczki to sie moze jakos ubezpiecza ale nie wiem czy tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Kto wie moze da sie ograniczyc pamiec do 64, cos tam polaczyc. Tylko skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> schemat plytki z opisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 No mósi być jakiś sposób....tacy z was wielcy znawcy...a tu nic nie poradzicie? Niby banalna sprawa....a gdyby tak sprubować te pamięci oberwane połączyć ze ścieżkami pod spodem? No sam już nie wiem...ej....mam genialny pomysł! :lol: :lol: Może za pomocą edytora bios tak przerobić, żeby karta działała jako 64 MB wybierając odpowiedni dostęp do pamięci?? Chszanić tam..nawet na 32 MB przerobić- byle działało!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Już jest 336,09- 3 ofert kupna :lol: :lol: :lol: I co wy na to? Może ktoś z forum bierze udział? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 No mósi być jakiś sposób....tacy z was wielcy znawcy... No no ... bez takich ;) jak chcesz to ryzykuj ... po zakonczeniu akcji do gostka sie odezwe i za 100 zł ja sprobuje looknac .. ale nie wiecej ... i tylko jesli ma do niej gwarancje ... a jak sie nie uda to trudno ale 300 to za duzo ;), a za 100 bede mial przynajmniej radiatory ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Mam zupa pomysła. A żeby tak włoyć to na swoje miejsce to co by się stanęło? A potem radiatorki przykleić taśmą klejącą? Może jeszcze działa :twisted: Ja mam np. GF2 mx200 ze przecietymi ścieżkami i działa :twisted: Albo zjaraną TNT2 która miała 32 a ma 16. Raz udało mi sie nawet zmodować i zamiast 8mb na Vancie miałem 16 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 buuuuuu :( Aukcja zakończona buuuuuu :oops: :( :( Dokładnie 357,11 zł DJTomcraft zabulił buuuuuu.....to ja za taką cenę widziałem Geforce3 buuuu..chyba się zabiję...buuuu.....buuuuu...buuu...buuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Coz jesli najpierw by mi tego nie wymienil dostawca, to wzialbym poxipol (czy kropelke) i przekleil te ramy razem z radiatorem, udawal glupa i odeslal do MMV (w koncu to oni wysylali chyba ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ta gosciu wlanal nielza scieme z ta poczta, tyllko po kiego kija on ja wysylal gdzies ? czy cos takiego niby kiedy mu ja rozwalili ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...