ChrisG Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja na swoim Radeon8500 wyrwalem jedna kosc pamieci i karta dziala ale wykrywa na niej tylko 32MB wynik w 3Dmark spadl o jakis 1000..Ale z tym GF moze byc gorzej bo dwie odpadly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja na swoim Radeon8500 wyrwalem jedna kosc pamieci i karta dziala ale wykrywa na niej tylko 32MB wynik w 3Dmark spadl o jakis 1000..Ale z tym GF moze byc gorzej bo dwie odpadly. Mialem kiedys GF2 Creative to cos sie sie zwaliło i widział 16MB, karta była wolniejsza od MXa :( Pozniej rozwaliłem GF3 Elsy, bo przyklejałem na klej AS radiatory TT i przy odklejaniu odklejiłem z połową jednej kosci pamieci, karta chodziła, pokazywał 64MB ale były przekłamania, sprzedałem ją za 500zł na allegro :) A co do tego Ti4600, zawsze mozna jakos kosc przyklejić,przylutować i oddać do reklemacji, jezeli ma gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ale tego Gainwarda za 300zł sie jeszcze opłaca, bo w komplecie kabelki, przejsciówka DVI i kontroler frajerłaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...