boro Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Może wy mi ludzie pomożecie !!! A mianowicie niewiem co się stało. Zainstalowałem RAva tuner, zaczełem sie bawić w podkręcanie i jest ok Później trochę przesadziłem i zaczeły się pojawiać artefakty, więc troche odkręciłęm pamięć i było OK. Po ponownym uruchomieniu kompa Windows wywalił mi 3 błędy, ale się nawet nimi nie przejełem. Później obraz zaczoł się robić strasznie niewyraźny. Aktułalnie ledwo piszę ten tekst bo już niemoge rozczytać żadnych literek. !! :( Pomóżcie mi, czy to jest Karta graficzna, czy jakimś trafem zdycha mi monitor. PS Grafa jest taka jak w Podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ledwo co literki widzisz ale 5 tematow udal Ci sie zalozyc ... Wyczekuj inkwizycji 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ledwo co literki widzisz ale 5 tematow udal Ci sie zalozyc ... Wyczekuj inkwizycji 8) Gie-eN-Zet, no co ty chłopak zjarał grafe a ty go jeszcze reedem straszysz? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...