boro Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Może wy mi ludzie pomożecie !!! A mianowicie niewiem co się stało. Zainstalowałem RAva tuner, zaczełem sie bawić w podkręcanie i jest ok Później trochę przesadziłem i zaczeły się pojawiać artefakty, więc troche odkręciłęm pamięć i było OK. Po ponownym uruchomieniu kompa Windows wywalił mi 3 błędy, ale się nawet nimi nie przejełem. Później obraz zaczoł się robić strasznie niewyraźny. Aktułalnie ledwo piszę ten tekst bo już niemoge rozczytać żadnych literek. !! :( Pomóżcie mi, czy to jest Karta graficzna, czy jakimś trafem zdycha mi monitor. PS Grafa jest taka jak w Podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Sprawdz ustawienia MHz grafy i sprawdz czestotliwosc odswierzania monitora moze cos przestawiles dales za duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 No to lepiej zbieraj na nowa grafe, bo pewnie tego GF przegrzales. Prawdopodobnie GPU, ale moga to tez byc pamieci. Monitor to raczej wykluczam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 PO CO 5 TAKICH SAMYCH TEMATÓW. SKASUJ JE !!!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 dobra zostały dwa posty. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a i tak jestem wkórwionu >:I Dzisiaj się wszystko okaże. Zanosze grafe do kumpla i on zobaczy jak u niego to będzie wyglądać. EHHHHHH Pewnie jakieś 400 zł lub 500 jestem w plecy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Za co 400-500 zł chyba nie za twojego Gf2MX400 64MB tv-out 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Za co 400-500 zł chyba nie za twojego Gf2MX400 64MB tv-out 8O 8O Nie :) Chodziło mi o nową karte którą musiał bym kupić. Ale jednak ni musze. Karta sprawna w 100% Jakimś dziwnym trafem padł mi monitor. Naszczęście jest na gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...