turkuć Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 w piatek przyjda zalozyc zalozenie 1 zl abonament miesiecznie 50 zl. za 64 i tu pytanie, kilobity czy kilobajty na stronie Vectry sa kbity a w informacji vectranet w Pile dowiedzialem sie ze kilobajty moze ktos ma vectranet, jaka jest realna predkosc i czy mozna to jakos przyspieszyc bez wiedzy kablowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Za 50zl nie spodziewaj sie 64 kiloBAJTOW, to sa jedynie kilobity. Bedziesz mial 8kB. Ja tez mam Vectranet, a place 70zl za 16kB. Wg mnie nie przyspieszysz bez ich wiedzy bo: 1 sa modemy motoroli SB4200 z nowym firmwarem 2 bedziesz musial grzebac w skrzynce, ktora zazwyczaj jest w piwnicy 3 ostatecznie mozesz zwiekszyc sobie transfer bez ich wiedzy, ale jak to zrobisz to ci wiecej nie podlacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Raczej chodzi o kilobity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 te twoje 16kB to stala predkosc, czy tylko od swieta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Stala. Czasem wyciagam 20kb. Raz mierzylem szybkosc lacza na jakiejs stronce, to wyszlo, ze mam 18,3 kBps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Raz mi sie udalo wyciagnac na Kazie :!: 330kB :!: ale to przez kilka s. Ale sie niezle sciagnelo przez tych pare magicznych sekund. Wielka potega drzemie w modemach kablowych. Szkoda, ze tak nie jest na stale :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...