adamR Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jestem nowym uczestnikiem FORUM i głodny wiedzy.Mam GA-7VAX i Palomino 2000+ i chciałbym zmienić na mocniejszy za ludzkie pieniądze.Coś co sie dobrze kręci.Podobno pokazała się dobra seria 2600.Czy ktoś zna numer serii.Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nie to forum nie bierz 2600 tylko bartona albo jak znajdziesz 1700dlt3c lub 1800dlt3c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Albo 2000+ AIUHB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Kup se P100 :) Poco ci 2600 :lol: 1800dlt3c << już niejeden taki topic był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jestem nowym uczestnikiem FORUM i głodny wiedzy.Mam GA-7VAX i Palomino 2000+ i chciałbym zmienić na mocniejszy za ludzkie pieniądze.Coś co sie dobrze kręci.Podobno pokazała się dobra seria 2600.Czy ktoś zna numer serii.Pomóżcie Jak jestes taki glodny to moze najpierw poczytasz a nie idziesz na latwizne i zakladasz kolejny topic (A takich i podobnych bylo juz ze ho ho) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 bierz tego proca co mam w podpisie jest zajebisty !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...