DEFENCE Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam Chodzi mi o sterownik pod system WinXP do karty Opti 931 (ISA stary czarny port) te stery co mi pokazalo w google.pl niestety niepasuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj71 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Kiedyś je także dłuugo szukałem. Ile ja tego syfu naściągałem co niby pisało, że pod XP. Nie ma sterów pod XP dla tej kart :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 http://www2.driverguide.com/files7009v/upl...03/sndopl3p.drv na 100% chodzi. Mialem ta karte w Polsce i wiem ze na XP trzeba bylo sciagnac ten pliczek i chodzila :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj71 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Wielkie Dzieki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam! Wiem ze minelo juz sporo czasu od wystawienia tamtego postu z linkiem i teraz mi niestety nie dziala, a rowniez jestem posiadaczem takowej karty :cry: ma ktos moze aktualny link do tego drivera pod XP? Bede wdzieczny Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Moze tutaj: http://windowsxp-drivers.com/companies/19/765.htm Ewentualnie mozesz wpisac w google nazwe pliku tego sterownika, troche stronek ci znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 www.republika.pl/sierpc/sndopl3p.drv Pobierz i poinformuj czy dziala ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dzieki, mam nadzieje ze to zadziala :) w sumie dzwiekowka stara ale Skype'a mi obslugiwala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Niestety nie zagrało.. :( a probowalem jeszcze wielu innych sterow z driverguide.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...