PoGo Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak w temacie. Kompowi sie popapralo z nowym dykiem i mam jakos dziwnie wszystko poukladane na C jest system D i E to napedy optyczne a F i G kolejne dwie partycje na dysku. Chcialbym miec dysk razem po koleji bo mi sie wszytsko pieprzy z przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Wejdź w menedżer urządzeń i we właściwościach napędu możesz wszystko ładnie zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 da sie we wlasciwosciach napedu tak jak napisał lebioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 W windowsie XP i 2000 jest to w "Narzedziach administracyjnych" -> "Zarzadzanie komputerem" i tam jest cos takiego jak "Zarzadzanie dyskami". Mozna tam wszystko pozmieniac. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Nie wiem gdzie wy to widzicie w menadżerze urządzeń. Ja proponuje tak: prawy klik na mój komp > zarządzaj > zarządzanie dyskami > prawy klik na dany dysk (cd rom) > zmień litere dysku i ścieżki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 W windowsie XP i 2000 jest to w "Narzedziach administracyjnych" -> "Zarzadzanie komputerem" i tam jest cos takiego jak "Zarzadzanie dyskami". Mozna tam wszystko pozmieniac. :wink:zawolno pisałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a jak to jest win9x to mozna uzyc programu Letter Assigner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 wielkie THX za wszystkie odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 dodam jeszcze ze ewentualnie PArtition magic 8..albo ktorys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...