Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 wlasnie jak jest z cenami tych kart u naszych zachodnich sasiadow?? wiem ze napewno nie ma takiego VATu jak u nas (o ile wogole jest) wiec moze oplacalo by sie kupic tam taka karte :? mile widziane jakies linki do sklepow internetowych w niemczech. Tak sobie ostatnio mysle ze trzebaby sie w koncu przesiasc na cos porzadniejszego :D a najlepiej zrobic to jak najtanszym kosztem :D :D p.s nie mowcie nic o szukaniu na wyszukiwarce bo to jak szukanie igly w stogu siana tymbardziej jak sie ma modem :evil: wiec kieruje do was to pytanie pozdro i zgory THX za posty pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak masz mozliwości (rodzina, znajomi w niemczech) to się powinno opłacać. A jeśli nie masz nikogo kto ci przywiezie kartę to raczej napewno się nie opłaci (transport, cło) Zobacz na ebay.de po ile chodzą karty które cię interesują Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 www.geizhals.at/deutschland/ tam masz porównanie cen różnego rodzaju sprzętu komputerowego m.in. kart graficznych w różnych sklepach. Co do R9700 to można juz za ok. 210 euro kupić. Pozatym - jak szukałeś? :)) - ja chyba z 10 postów o R9700 kupionym w Niemczech dałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 moj stary pracuje w niemczech wiec dlatego pytam THX za zainteresowanie KeyBall wlasnie o ten sklep mi chodzilo kiedys bylem na ich witrynie ale zapomnialem adresu :oops: :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 moj stary pracuje w niemczech wiec dlatego pytam THX za zainteresowanie KeyBall wlasnie o ten sklep mi chodzilo kiedys bylem na ich witrynie ale zapomnialem adresu :oops: :lol: pozdro hej znalazles tam tego radka 9500@9700 mozesz dac linka?jaka cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja kupilem radka 9700 FIC-a za 235 euro ale w Austrii. Jezeli masz tam kogos to kupuj. Na granicy dostaniesz zwrot podatku VAT (u nich MRWST. ok 20%). Aha popieram stronka www.geizhals.at rzadzi :) Sam sie nia sugerowalem przy zakupie. Aktualnie mam przerwe w pracy (jakies 2 tyg) a potem jade do Austrii spowrotem, ale niestety zadnych zamowien nie realizuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 pojade za półtora tygodnia do Niemiec to sobie jakiegos radka 9700 (pelnego) przywioze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 moj stary pracuje w niemczech wiec dlatego pytam THX za zainteresowanie KeyBall wlasnie o ten sklep mi chodzilo kiedys bylem na ich witrynie ale zapomnialem adresu :oops: :lol: pozdro hej znalazles tam tego radka 9500@9700 mozesz dac linka?jaka cena? nie mowilem o radku 9500@9700 tylko o serii 9500 lub o 9700 dlatego w tytule nie dalem "@" tylko "/" pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...