GuC!o^ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 siema... denerwuje mnie ostatnio mój dysk twardy (CAVIAR 60GB) na początku kupienia kompa wogule go niesłyszałem jak komp pracował i coś tam wgrywał.. po jakimś czasie zaczął lekko pyrkać.. no dobra może być.. wkońcu nie zawsze będzie nowy.. no ale teraz to jest tragedia.. buczy, harczy jak stary odbiornik... kiedyś narzekałem na głośny wentylator.. teraz twardziel jest głośniejszy od niego :evil: w czym problem ludzie ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Moja rada: wstaw starszy dysk tej firmy, powinien kutecznie wyciszyc tego ;) Na serio: wymien, jesli jest tak bardzo zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jeśli bardzo burczy, to znaczy , że coś z nim nie tak. Normalnie nowe WD-ki wydają tylko metaliczny odgłos przy pracy. Jeżeli na gwarancji to wymień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Spróbuj położyć HDD na gąbce. Może nie wyeliminuje tych harczeń ale będzie na 100% duuuużo cichszy (sprawdzone ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ja wiedzialem, ze tak bedzie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hehe, ja wiedziałem że caviary są głośniejsze od np. barracudek ale niestety nie ja wybierałem i mam Caviara, też "pyrka" przy wczytywaniu ale może niedługo zagości u mnie jakiś maxtorek i żegnaj terkotanie, stukanie i wycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Hmmm Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :)Hmmm Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :)Hmmm Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a więc który dysk jest najcichszy waszym zdaniem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :) :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 oddaj go na gwarancje niepowinno tak byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 o ile w serwisie uznaja to za wade, zalezy od serwisu z moim dyskiem jest podobnie, z tym, ze najbardziej mnie denerwuja lozyska (swist) nic tego nie zaglusza (dysk w kieszeni, blacha i korek po obu stronach) nie musze pisac, ze jest goracy jak cholera w takich warunkach, ale jakos wytrzymam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jest goracy jak cholera w takich warunkach, ale jakos wytrzymam Ty to moze wytrzymasz ale czy dysk to wytrzyma :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a niech nie wytrzymuje!!! mam 3 lata gwary, do tego czasu na bank padnie i dostane jakas ladna 80, najwyzej doplace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...