adramel Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2022 Witam Próbuje używać zamiennie Samsungowego Dex na S20 z komputerem. Nie chcę mieć dwóch osobnych myszek a nie wiem jak współdzielić bezprzewodową mysz Logitecha M510. Dokupiłem do niej odbiornik Unifying bo sądziłem że mysz zadziała z nowym i starym odbiornikiem, ale po skonfigurowaniu unifying mysz działa tylko z tym odbiornikiem, na stary nie reaguje. Przekładanie odbiornika z komputera do DEXa jest niewygodne wiec szukam sposobu jak podłączyć jedną mysz pod dwa odbiorniki USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2022 Spróbuj Logitech MX Anywhere 2S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2022 Nie chce kupować nowej myszy. I to jeszcze tak drogiej. Nie ma sposobu by jedna mysz działał równocześnie na androidzie i windzie? To już jak muszę mieć drugą mysz to lepiej kupić mi taką na BT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jeżeli nie chcesz zmieniać myszki, to może switch USB rozwiąże problem? Np. coś takiego - https://www.ceneo.pl/103061095. A odnośnie jeszcze myszek, to są takie, które mogą działać po BT oraz z odbiornikiem. Np. Xiaomi Mi Dual Mode - https://www.ceneo.pl/96476491. Odbiornik do PC, a z DEX-em po BT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdefix Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2023 zobacz aplikacje "Input Director" w zakładce Main programu Input Director to jest program do sterowania myszą na wielu urządzeniach pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...