Skocz do zawartości
sOuL

Radeon 9100 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hey mam taki problem maly z radkiem otóż :roll: przy przełączaniu grafiki 3d na 2d i odwortnie np w colinie 3 radek zaczyna wyswietlac roznokolorowe paski na calym ekranie.... czy moze to byc wina zasiłki :?: mam jakies L&C 235 W :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra w koncu znalazlem ;] 9100 z pudeleczka minta okazalo sie ze moja zasilka nie wytrzymuje podczas przechodzenia zmniejszylem taktowanie karty wszystko jest ok, czeka mnie zmiana zasilki, co polecacie ??? zeby udzwignelo radka i w przyzwoitej cenie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra w koncu znalazlem ;] 9100 z pudeleczka minta okazalo sie ze moja zasilka nie wytrzymuje podczas przechodzenia zmniejszylem taktowanie karty wszystko jest ok, czeka mnie zmiana zasilki, co polecacie ??? zeby udzwignelo radka i w przyzwoitej cenie ;]

jestes chyba niereformowalny - o zasilaczach bylo wpizdu roznych toipicow - lacznie z opisami kolorkow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam taniutkiego Enermaxa 550W albo Anteca 550W ktory jest jeszcze tanszy. SZUKAJ!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...