sOuL Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Hey mam taki problem maly z radkiem otóż :roll: przy przełączaniu grafiki 3d na 2d i odwortnie np w colinie 3 radek zaczyna wyswietlac roznokolorowe paski na calym ekranie.... czy moze to byc wina zasiłki :?: mam jakies L&C 235 W :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Szukalem i nic sensownego nie znalazlem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 dobra w koncu znalazlem ;] 9100 z pudeleczka minta okazalo sie ze moja zasilka nie wytrzymuje podczas przechodzenia zmniejszylem taktowanie karty wszystko jest ok, czeka mnie zmiana zasilki, co polecacie ??? zeby udzwignelo radka i w przyzwoitej cenie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 szukaj.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 dobra w koncu znalazlem ;] 9100 z pudeleczka minta okazalo sie ze moja zasilka nie wytrzymuje podczas przechodzenia zmniejszylem taktowanie karty wszystko jest ok, czeka mnie zmiana zasilki, co polecacie ??? zeby udzwignelo radka i w przyzwoitej cenie ;] jestes chyba niereformowalny - o zasilaczach bylo wpizdu roznych toipicow - lacznie z opisami kolorkow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ale chociaz cos znalazl robi postepy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Chieftec 360 W - podaje realnie 340 W, z pasywnym PFC - 199 zł wejdz na www.chieftec.pl - albo Wroclaw ul. powst. sl. 5 <--sklep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Z pewnoscia zasilacz za slaby tak deko :D ze 65W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 dobra w koncu znalazlem ;] 9100 z pudeleczka minta okazalo sie ze moja zasilka nie wytrzymuje podczas przechodzenia zmniejszylem taktowanie karty wszystko jest ok, czeka mnie zmiana zasilki, co polecacie ??? zeby udzwignelo radka i w przyzwoitej cenie ;] Polecam taniutkiego Enermaxa 550W albo Anteca 550W ktory jest jeszcze tanszy. SZUKAJ!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...