jan nykiel Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2023 Mam do was pytanie, chciałem wymienić pastę i zauważyłem odbarwienie przesyłam zdjęcia poglądowe. Od razu mówię jestem laikiem i chciałem samemu coś zrobić. Nie krytykujecie proszę. Co powiecie o tym?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2023 Witam ach te laptoki ... procesor jest wlutowany w płytę główna, ale przed lutowaniem jest na rogach stosowany klej aby podczas tego procesu, układ w tym przypadku procesor się nie przesunął. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan nykiel Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2023 W dniu 3.01.2023 o 21:25, Mr.T... napisał(a): Rozumiem, dziękuję za informację. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2023 Wygląda to jak niedoczyszczone resztki topnika, powinno zejść izopropanolem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...