turzol Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Wlasnie wrocilem do Polski na kilka dni, odpoczac troszke od zarabiania kaski (na czarno :lol:) . Mam zamiar wybrac sie z laska na pare dni (7-10dni) na odpoczynek 8) Wybor padl na Slowacje z tego wzgledu ze blisko i tanio. I tu mam problem bo nie wiem w jakie miejsce jechac... Chodzi mi o miejscowosc polozona gdzies nad woda zeby bylo w miare cicho i spokojnie. Nienawidze tlumow tutystow :!: Aha dojazd planuje wlasnym samochodem. Ludzie ktorzy byli na Slowacji - JAKIE MIEJSCE POLECACIE :?: Jak macie jakies namiary, tel, itp. do walcie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Naszykuj dużo kasy na liquid :) W Słowacji byłem w stolicy, a tam są tłumy i aż piszczy komunizmem :( Otwórz sobie mapkę i palcem znajdź sobie coś. Ale planujesz nocleg w hotelu, namiocie czy gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zobacz tutaj, moze cos znajdziesz www.orawa.sk Tylko wystrzegaj sie "turystycznych ubytowni", bo oprocz tego, ze sa tanie, to nic dobrego nie da sie o nich powiedziec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Raczej planuje nocleg w pensjonacie. Chodzi mi o miejsca konkretne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Z tego co pamiętam w miejscowości 'cingov' było fajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...