siemano_pl Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Witam, kiedy bedzie dostepny preorder s23 ultra? ok z tego co udało mi się zorientować preordery będą od 1do 16 lutego. Teraz kolejne pytanie: jaka będzie cena w Polsce? ceny w USA maja byc od 1199$ ale z tego co gdzieś znalazłem w europie cena ma być wyższa? 😕 Edytowane 20 Stycznia 2023 przez siemano_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobermann97 Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2023 Masz ten tetelon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemano_pl Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2023 Nie zaglądam tu zbyt często ale tak kupiłem na premierze ...po 2 miesicach zaczal sie restartowac i wymienili plyte glowna i jak narazie jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...