asdefix Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2023 Aktualnie mam Windows 10, zastanawiam się nad przesiadką na 11, oczywiście z pominięciem weryfikacji... bo 11 nie spełnia wymagań będzie to stabilnie działać na laptopie omen z procesorem core i5 7th GEN? - chociaż czytałem, że ludzie nie mają problem jakie jest wasze zdanie? Pozdrawiam - dziękuje za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2023 Mój sprzęt nie spełnia wymagań i win 11 działa bez problemu (i7 2600K, gtx 970), to tylko win 10 z dodanymi śmieciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdefix Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2023 14 godzin temu, amp1 napisał(a): Mój sprzęt nie spełnia wymagań i win 11 działa bez problemu (i7 2600K, gtx 970), to tylko win 10 z dodanymi śmieciami. Systemowa wirtualizacja nie. Jest śmieciem, dla mnie to niezbędna część bez zbędnych dogrywania dodatkowych programów. Pytam o stabilność po zmianie. Chyba zaryzykuję w weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdefix Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2023 żeby nie zakładać kolejnego wątku, to jak jest z aktualizacjami po wgraniu z pominięciem weryfikacji kompatybilności? będę je mieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...