matt23 Posted January 20 Report post Posted January 20 Cześć, nie wiedziałem jak to dobrze zawrzeć w tytule, problem jest następujący. Zamierzam kupić ps5 i nie wiem w jaki sposób wydobyć z niej dźwięk (XD) w poniższej konfiguracji. Mój monitor to Gigabyte G32QC Głośniki to Logitech 5.1 X-530 Chciałbym w jakiś sposób uzyskać dźwięk z konsoli na głośnikach ale nie mam pojęcia jak tego dokonać. Prosiłbym was o pomoc w tej kwestii. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
falcoon84 Posted January 20 Report post Posted January 20 Jedyny sposób jaki widzę to wpięcie wtyczki jack od głośników w wyjście słuchawkowe w monitorze, powinno działać bo dźwięk do monitora będzie przesyłany przez kabel HDMI. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ATB-FLASH Posted January 20 Report post Posted January 20 Tak to jest jak wycinają z konsol JACK-a Możesz spróbować użyć takiego ustrojstwa https://allegro.pl/oferta/ekstraktor-hdmi-do-hdmi-audio-arc-adapter-konwerte-9358383676 Osobiście miałem ten sam problem z Xbox Seres X - zrobiłem kiedyś tak jak pisze falcoon84- u mnie działa 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...